Een dj huren in Echteld is een feest bij Ambitious

Organiseer jij een feest en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Echteld moet je bij Ambitious zijn. In Echteld draaien onze dj’s in Kasteel Wijenburg. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Kasteel Wijenburg

sfeervol & exclusief

Trouwen in een Kasteel? Kasteel Wijenburg, gelegen in Gelderland, geldt als een van de meest unieke en romantische trouwlocaties van Nederland. Het kasteel stamt uit de twaalfde eeuw en ligt tussen de boomgaarden, op loopafstand van de pittoreske hoofdstraat van het Betuwse dorpje Echteld. Wie rond de slotgracht wandelt en zich vergaapt aan de torens en de hoge ramen, waant zich op het Franse platteland. Kasteel Wijenburg is een unieke en betoverende trouwlocatie met stijlvolle zalen en salons en een sfeervolle middeleeuwse kelderzaal. Het pronkstuk is de imposante Ridderzaal die plaats biedt aan meer dan 150 gasten. Kasteel Wijenburg heeft uitstekende faciliteiten en is, mede dankzij de goede bereikbaarheid en uitstekende service, ook een gewilde locatie voor seminars en zakelijke evenementen en vergaderingen.

  • dj drive-in show Echteld Kasteel Wijenburg white show bruiloft feest
  • dj drive-in show Echteld Kasteel Wijenburg white show DJ Johan en Saxofonist Boris bruiloft
  • dj Echteld Kasteel Wijenburg 1
  • dj Echteld Kasteel Wijenburg 2

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG EEN MAATWERK AANBIEDING

Je bent druk bezig met de voorbereidingen en je weet wel wat je wilt. Maar wat kost dat nou eigenlijk allemaal? En kan het eigenlijk wel wat je zo mooi zou vinden? Dat zijn vragen die we graag beantwoorden met een eerlijke maatwerk offerte, gebaseerd op jouw wensen en budget.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin