Een feest in Driebergen met een dj van Ambitious

Ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Of geef je een feest en zoek je nog een disco? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Driebergen moet je bij Ambitious zijn. In Driebergen draaien onze dj’s regelmatig in het prachtige landgoed Buitenplaats Sparrendaal. Wij inventariseren uitgebreid vooraf alle muziekwensen en selecteren uit ons bestand een passende dj die aansluit aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Buitenplaats Sparrendaal

uniek landgoed in Driebergen

De exploitatie van Buitenplaats Sparrendaal is sinds 2016 in handen van ondernemers Erika en Peter-Paul Swijnenburg. Vanaf 1 september 2016 worden alle zakelijke en particuliere festiviteiten verzorgd door het team van Peter-Paul en Erika. In het nieuwe concept wordt het landhuis de verbindende factor tussen evenementen, kunst en educatie, kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor gaat 250 jaar historie hand in hand met kunst en hedendaags design. Buitenplaats Sparrendaal kreeg een nieuw interieur, compleet met bar, lounge en front cooking meubel. Het is een fascinerende combinatie tussen de goed bewaarde historische elementen (Louis XV stijl) en hedendaags interieurdesign. Ook het hele pakket audiovisuele middelen is gemoderniseerd en de verlichting kreeg een update. Het landhuis is geschikt voor gezelschappen tot 200 personen, in combinatie met een tent in de parktuin tot 400 personen, voor particuliere en zakelijke gezelschappen.

  • dj Driebergen Buitenplaats Sparrendaal exclusive white show 1
  • dj Driebergen Buitenplaats Sparrendaal exclusive white show 2
  • dj drive-in show Driebergen Buitenplaats Sparrendaal Banner 3-sterren lichtshow bruiloft verjaardag 1
  • dj drive-in show Driebergen Sparrendaal Black & White Show 4 bruiloft bedrijfsfeest
  • dj Driebergen Buitenplaats Sparrendaal white show basis licht 1

Bezoek onze gratis demoavond

voor informatie en inspiratie

Al onze feesten zijn van deze tijd. Onze dj’s weten precies wat er gevraagd wordt en zorgen altijd voor een passend feest. Wil je eerst kennis maken met de mogelijkheden die wij bieden voor jouw feest? Meld je dan aan voor een gratis demo avond. Een sfeervolle, informatieve avond die elke maand plaatsvindt. Gedurende een demo avond laten wij je kennis maken met de veelzijdigheid van Ambitious.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin