Een attente dj voor het feest vind je bij Ambitious

Ook in België zijn onze dj’s wel eens aan het feesten achter de draaitafels. In Anseremme – Dinant draaien onze attente allround dj’s bij bedrijfsevenement via Mountain Network in Kasteelboerderij Anseremme. Organiseer jij ook een party en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Ook voor het boeken van een dj, drive-in show en/of artiesten voor een feest of bruiloft in België kan je prima bij Ambitious terecht. Wij inventariseren met een uitgebreide vragenlijst jullie wensen en matchen een dj aan de hand van jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen op basis van gewenste uitstraling en budget.

Kasteelboerderij Anseremme

in hart Belgische Ardennen

Mountain Network is al jaren actief vanuit een historische en sfeervolle kasteelboerderij gelegen nabij Dinant in het hart van de Belgische Ardennen. Ze verzorgen daar, voor Nederlandse bedrijven, veel bedrijfsevenementen en teamuitjes met sportieve elementen in de Ardennen. De kasteelboerderij ligt op nog geen drie uur rijden vanuit hartje Nederland en rondom de kasteelboerderij organiseren én begeleiden ze een uitgebreid scala aan activiteiten en cursussen. Na afloop kan er een gezellige BBQ en feestavond volgen in de kasteelboerderij. Op de naastgelegen camping of hotel zijn er overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving. Onze dj’s mogen vaak deze feestavonden van swingende muziek voorzien.

  • dj-dinant-belgie-kasteelboerderij-anseremme-1
  • dj-dinant-belgie-kasteelboerderij-anseremme-2

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSEND AANBOD

We denken altijd graag mee en doen bijna altijd een maatwerk offerte op basis van alle aangegeven wensen en eventueel een richtbudget. Ook benieuwd wat wij voor jouw feest of evenement zouden kunnen betekenen? Vul hier de offerteaanvraag in en je krijgt binnen 24 uur een passende offerte per email.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin