Een dj huren in Den Haag Doe je bij Ambitious

De voorbereidingen zijn in volle gang. Je organiseert een bedrijfsfeest en zoekt nog een disco. Of je gaat trouwen en zoekt nog een deejay voor het huwelijksfeest. Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Den Haag moet je bij Ambitious zijn. Ons bedrijf bevindt zich in Reeuwijk. Centraal in Zuid-Holland en midden in het Groene Hart. Onze dj’s draaien veel op diverse locaties in Den Haag en omstreken. Door middel van een vragenlijst, matchen wij een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies op basis van budget en uitstraling zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Op deze pagina zie je welke shows er van Ambitious eerder op deze locaties stonden. Kijk bijvoorbeeld bij Carlton Beachclub, Kurhaus, Madurodam, Opera zalencentrum, Paviljoen De Witte en Restaurant Pavlov.

Brasserie Berlage

Thuis in het Statenkwartier

Bij het laatste levenswerk van architect H.P. Berlage – het Haags Gemeentemuseum – werd in de tuin een prachtig paviljoen gebouwd als rustpunt voor bezoekers en wandelaars. De gevestigde brasserie is sfeervol ingericht en gedecoreerd in stijl en doet de naam “Brasserie Berlage” eer aan. Ontdek waarom Brasserie Berlage vele mogelijkheden biedt. De royale, stijlvolle art Deco Brasserie telt 70 zitplaatsen en bied een ruim terras in de tuin van het Gemeentemuseum. Zowel binnen als buiten zitten de gasten ‘premier rang’. Comfortabel op koude winterdagen aan de kleine gezellige tafels met rondom geroezemoes, luisterrijk op zwoele zomerse dagen op het terras en altijd een prachtig uitzicht op de tuin van het Gemeentemuseum. Brasserie Berlage beantwoordt aan ieders verwachtingen, de hele dag door.

 • dj drive-in show Den Haag Brasserie Berlage Basic White basis LED lichtshow bruiloft personeelsfeest
 • dj drive-in show Den Haag Brasserie Berlage bruiloft personeelsfeest 2
 • dj drive-in show Den Haag Brasserie Berlage bruiloft personeelsfeest 1

Carlton Beachclub

enjoy the beach

Op een centrale locatie in Scheveningen, recht tegenover het Carlton Beach Hotel, ligt de Carlton Beachclub, een plek waar je van ’s morgens tot ’s avonds welkom bent om te genieten van een heerlijke ongedwongen beach vibe! Ontdek en verwelkom jouw gasten op deze bijzondere locatie aan het strand. Vier, proost, dans en geniet. Alles wordt tot in detail geregeld en onze attente allround dj’s zorgen ervoor dat het feest onvergetelijk wordt.

 • dj Scheveningen Carlton Beachclub 1q
 • dj-scheveningen-carlton-beachclub-truss-dj-meubel-met-plus-lichtshow
 • dj Scheveningen Carlton 1
 • dj Scheveningen Carlton 2

Hotel des Indes

ruim 130 jaar elegantie en grandeur

Hotel Des Indes verwelkomt al 134 jaar lang gasten, waaronder leden van koninklijke huizen en beroemdheden, en biedt elegantie en grandeur in het hart van Den Haag. Of het nou om een formele lunch of diner in het prachtige Restaurant Des Indes gaat, of om een High Tea of zakelijk event, men zal keer op keer een vijf-sterren ervaring krijgen. Het hotel is gelegen in een van de meest prestigieuze buurten van Den Haag, het Lange Voorhout, en is omgeven door met meesterwerken gevulde musea, antiekwinkels en authentieke restaurants.

dj-den-haag-hotel-des-indes-white-basis-led

Huis ten Haghe

besloten en exclusief

In het statige herenpand aan het Tournooiveld in Den Haag word je in Huis ten Haghe met gastvrijheid en een goede keuken ontvangen. In één van de prachtige negentiende-eeuwse kamers ervaar je alle exclusiviteit, met uitzicht over het prachtige Lange Voorhout. Drink een borrel voorafgaand aan het diner in de mooie stadstuin of na afloop voor de open haard in de bibliotheek. Je wordt ontvangen in de beslotenheid van het huis en de medewerkers stellen alles in het werk om jouw feest of meeting tot een succes te maken.

dj Den Haag Huis ten Haghe white 3-sterren

Grand Hotel Amrâth Kurhaus

ervaar de luxe

Centraal op de boulevard van Scheveningen staat het iconische pand van Grand Hotel Amrâth Kurhaus. De prachtige zalen zijn geschikt voor een feest, bruiloft of zakelijke bijeenkomst in alle luxe. Je kunt er terecht met een gezelschap van 2 tot 1500 personen. Daarnaast zijn ze rolstoel toegankelijk. Een chic gala komt het beste tot zijn recht in onze overweldigende Kurzaal terwijl een knallende party met een dj beter past in onze Jacob Pronkzaal. Zie hieronder een voorbeeld van een zakelijk diner waarbij onze dj samen met een saxofonist gezellige muziek verzorgde welke overging in een feestavond.

dj Den Haag Scheveningen Kurhaus

Louwman Museum

midden tussen een prachtige collectie

Het Louwman Museum is een museum voor historische auto’s, koetsen, en motorfietsen in Den Haag, aan de Leidsestraatweg op een zichtlocatie langs de N44. Het museum stond eerder bekend als het Nationaal Automobiel Museum en de Louwman Collection. Het Louwman Museum beschikt over meerdere zalen voor allerlei zakelijke bijeenkomsten. Combineer eenvoudig ‘business and pleasure’. Wie wil er nu niet tussen de prachtige collectie auto’s vergaderen of dineren?

 • dj Den Haag Louwman Museum chesterfield white dj-meubel basis led lichtshow 3
 • dj Den Haag Louwman Museum chesterfield white dj-meubel basis led lichtshow 1
 • dj Den Haag Louwman Museum chesterfield white dj-meubel basis led lichtshow 2

Madurodam

beleef het groots!

Een onvergetelijk evenement organiseren met uitzicht over heel Nederland? Dat kan bij Madurodam Events. Van 25 tot 1000 personen, van bedrijfsfeest tot congres. Madurodam is uitstekend bereikbaar. Het park ligt vlakbij het centrum van Den Haag en op steenworp afstand van het strand van Scheveningen. Direct naast de entree zijn 500 parkeerplaatsen beschikbaar en de tram stopt voor de deur. Binnen verzorgen wij regelmatig de technische ondersteuning van zakelijke evenementen en ook drive-in shows voor feesten. De foto hieronder is van een groot schoolfeest waar onze dj de jeugd flink liet zweten op de dansvloer.

dj Den Haag Madurodam

Opera Zalencentrum

klasse, stijl en sfeer

Opera zalencentrum staat bekend om haar uitstekende verzorging van bruiloften, feesten, partijen en overige evenementen. Alle 6 zalen zijn voorzien van een prachtige marmeren vloer, kroonluchters en van sfeer- en/of led verlichting. De ambiance geeft jouw gasten of zakenrelaties daarmee het luxueuze gevoel wat je zoekt om jouw dag geheel naar wens te laten verlopen. Bovendien bieden vijfhonderd parkeerplekken in de directe omgeving van Opera plaats waar jouw gasten gratis kunnen parkeren! Hieronder zie je een foto van een groot studentengala voor de internationale universiteit Den Haag: The Hague University.

 • dj Den Haag Opera 3

Paviljoen De Witte

royal class aan zee

De zee. De zilte lucht. Een zomerse bries. Wapperend witte vitrage voor de hoge, openslaande deuren naar het riante terras. De glinstering van de zon in de zee. Paviljoen de Witte vertelt een verhaal en als je er bent, dan zit je er middenin. De architectuur en inrichting van het paviljoen spreken tot de verbeelding. Koninklijke allure, stijlvolle inrichting en een altijd fascinerend uitzicht over zee. Een huwelijk, bedrijfsfeest, receptie, aangeklede borrel of private dining; de omlijsting van deze prachtige omgeving in combinatie met de excellente service en gastvrijheid van Eric van Abbe en zijn team maakt elk event tot een onvergetelijke in Paviljoen de Witte. Onze stijlvolle sterren lichtshows komen in deze mooie ruimte zeer goed tot hun recht. De led-verlichting zorgt voor een mooie sfeerverlichting door de lichtzuilen rondom de zaal te plaatsen. En de movingheads verlichten de dansvloer. Zie hieronder de voorbeelden.

 • dj Scheveningen Paviljoen Witte 1
 • dj Scheveningen Paviljoen Witte 2

Stims Media

Televisiestudio

De televisiestudio van Stims Media betreft in totaal ruim driehonderdvijftig vierkante meter. Hierin zijn opgenomen een productiekantoor, een greenroom/visagie ruimte, een lounge en een aparte separate grootkeuken. Deze locatie is dan ook te huur voor televisieopnames, events, vergaderingen, productpresentaties, modeshows, fotoshoots, oefenruimtes en/of andere mediagerichte events. Op de studiovloer is een regieruimte gecreëerd van ruim 20 vierkante meter, een werkende keuken van ruim zeven meter breed met alle mogelijke luxe, een volledig werkende bar van ruim vijf meter en een green screen van ruim vijf meter. Naast deze faciliteiten is de studio voorzien van de nieuwste technische snufjes op het gebied van audio en licht. Alle wensen kunnen technisch worden ingevuld!

 • dj Den Haag Stims Studios bedrijfsfeest presentatie Ambitious DJ VJ
 • dj Den Haag Stims Media Studios 4x ledzuil met movinghead 3
 • dj Den Haag Stims Media Studios 4x ledzuil met movinghead 1
 • dj Den Haag Stims Media Studios 4x ledzuil met movinghead en dj Johan Post
 • dj Den Haag Stims Media Studios 4x ledzuil met movinghead met Lee Towers
 • dj drive-in show den haag Stims TV-studio Event-Support 1
 • dj drive-in show den haag Stims TV-studio Event-Support Johan Post en Jeroen Smits

Restaurant Pavlov

genieten in een ongedwongen sfeer

Bij Pavlov geloven ze in goed eten en drinken en in gastvrijheid. Daarom koken ze met liefde, werken met de beste ingrediënten en bedienen de gasten met aandacht. Pavlov heeft aparte ruimtes voor borrels, recepties, besloten diners, bruiloften, vergaderingen, presentaties en andere partijen. Bij mooi weer kan je gebruik maken van het terras of de ommuurde tuin. In deze gezellige omgeving mochten wij een verrassingshuwelijk verzorgen. Alle gasten waren uitgenodigd voor een feest maar wisten niet dat het stel ging trouwen. Ineens kwam daar een trouwambtenaar aan en bleek de bruid ineens verkleed in een trouwjurk. Toen de bruidegom als extra verrassing voor zijn verse bruid ook nog een vriendin uit het verre buitenland had laten overkomen, kon het feest beginnen.

BEZOEK ONZE DEMOAVOND

EN WIN WELLICHT EEN GRATIS SHOW

Uiteraard wil je graag zo snel mogelijk een goed beeld krijgen van de mogelijkheden en prijzen, maar ook van de werkwijze en de mensen achter het bedrijf. Daar is een bezoek aan onze demoavond uitstekend voor. Je komt in ons bedrijfspand, ontmoet ons team en enkele dj's, je ziet alle apparatuur en er wordt uiteraard ook opgetreden. Bovendien wordt er nog een gratis show verloot onder de aanwezigen. Klik op aanmelden en bekijk de agenda, het programma en een sfeerimpressie.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin