Een dj huren in Den Dolder doe je bij Ambitious

Ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Of organiseert je een party en zoek je nog een disco? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Den Dolder moet je bij Ambitious zijn. In Den Dolder hebben onze dj’s in de Ernst Sillem Hoeve erg goede ervaringen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Wij matchen een dj aan jouw wensen.

Ernst Sillem Hoeve

elke gelegenheid haar eigen invulling

Omringd door bossen maar toch prima bereikbaar via de A1, A27 en A28 is de Ernst Sillem Hoeve een unieke locatie voor bruiloften, familiefeesten of zakelijke meetings. Er zijn meer dan genoeg gratis parkeerplaatsen. Het stijlvolle Koetshuis met de prachtige glas-in-loodramen, de hoge lambrisering, de dieprode gordijnen en de schitterende kroonluchter is de perfecte trouwlocatie in Utrecht en leent zich bij uitstek voor een romantische huwelijksvoltrekking. En om de bruiloft of het bedrijfsevenement feestelijk af te ronden zorgen wij graag voor een mooie drive-in show welke geheel op maat kan worden samengesteld. Zie hier een super lichtshow met tevens videodisco.

dj Den Dolder Ernst Sillem Hoeve

VRAAG EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG EEN MAATWERK AANBIEDING

Bij Ambitious is eigenlijk alles mogelijk. Met diverse soorten lichtshows en diverse soorten dj-meubels kunnen allerlei combinaties gemaakt worden met elk weer een eigen uitstraling en prijskaartje. Laat ons weten welke kant je ongeveer op wilt gaan en wij doen alvast een schot voor de boeg.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin