Een feest in Cruquius met een dj van Ambitious

Organiseer je een feest en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Cruquius moet je bij Ambitious zijn. In Cruquius zijn onze dj’s regelmatig aan het feesten in Theehuis Cruquius. Wij geven graag maatwerk advies over alle (on)mogelijkheden voor jullie feest en matchen een dj aan jouw wensen.

Theehuis Cruquius

gelegen aan de Ringvaart

Oorspronkelijk was het Theehuis de woning van de opzichter van het stoomgemaal. Samen met twee andere gemalen maalde De Cruquius vanaf 1849 het Haarlemmermeer leeg. In 1934 werd De Cruquius buiten werking gesteld en ingericht als museum. De spectaculaire stoommachine is behouden gebleven en wordt tijdens de openingstijden gedemonstreerd. De opzichterswoning werd theehuis waar limonade, koffie, thee, pepermunt en koek werden verkocht. Het Theehuis is thans uitgegroeid tot een gelegenheid waar meer dan thee en koffie wordt geserveerd. Gelegen aan de Ringvaart, biedt het plaats aan 120 personen in de Ringvaartzaal, 50 personen in de Cruquiuszaal en er zijn 60 zitplaatsen op een heerlijk terras met fantastisch uitzicht op het Spaarne. Het Theehuis wordt omgeven door een parkachtige tuin en natuurlijk het gemaal de Cruquius. Ideaal om te genieten van een heerlijke lunch, een bruiloft te vieren, een gezellig feest te geven of te vergaderen in een rustige omgeving.

  • dj-cruquius-theehuis-white-dj-meubel-1
  • dj-cruquius-theehuis-pand

VRAAG EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSENDE AANBIEDING

Vertel ons alle uitgangspunten en wensen voor jouw feest of evenement en wij komen graag met een maatwerk offerte. We geven diverse opties aan op basis van verschillende budgetten. Uiteraard is alles bespreekbaar en aanpasbaar tot de juiste mix van uitstraling en budget gevonden is.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin