Een dj in Broek in Waterland boek je bij Ambitious

Ten noorden van Amsterdam, ligt het dorpje Broek in Waterland. Ben jij een bedrijfsfeest aan het organiseren en zoek je nog een flitsende drive-in show? Of ga je trouwen en zoek je nog een stijlvolle bruiloft dj? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Broek in Waterland moet je bij Ambitious zijn. In Broek in Waterland zijn onze dj’s te gast geweest in restaurant Het Broeker Huis. Wij geven graag maatwerk advies over alle (on)mogelijkheden voor jullie feest en matchen een dj aan jouw wensen.

Het Broeker Huis

Restaurant

In 1775 bouwde de Amsterdamse stadsbouwmeester Abraham van der Hart “Het Broeker Huis“. Het vertoont kenmerken van een statig Amsterdams grachtenpand en een groot landelijk herenhuis. Het pand werd oorspronkelijk gebruikt als wees- en later armenhuis. Tegenwoordig doet het dienst als Dorpshuis en daarnaast is het een drukbezochte locatie voor feesten en partijen en zakelijke bijeenkomsten. Als Huis der Gemeente biedt het bovendien de mogelijkheid er voor de wet te trouwen. Bekijk hier enkele sfeerfoto’s van onze show in deze mooie feestlocatie.

  • dj Broek in Waterland Broekerhuis Black & White Show 2 foto 1
  • dj Broek in Waterland Broekerhuis Black & White Show 2 foto 3

VRAAG EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSENDE AANBIEDING

Geen enkel feest of evenement is hetzelfde. We hebben daarom wel standaard pakketten, maar liever maken we een maatwerk offerte welke helemaal aansluit bij jullie wensen. Vertel ons alle uitgangspunten voor jouw feest of evenement en we geven diverse opties aan op basis van verschillende budgetten. Uiteraard is alles bespreekbaar en aanpasbaar tot de juiste mix van uitstraling en budget gevonden is.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin