Een deejay boeken in Boskoop doe je bij Ambitious

In de driehoek Gouda, Alphen aan den Rijn en Waddinxveen ligt het gezellige dorp Boskoop. Voor het huren van een deejay, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een verjaardagsfeest, bruiloft of bedrijfsevenement in Boskoop ben je bij Ambitious aan het juiste adres. In Boskoop draaien onze dj’s veel op feesten in Flora. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kom ook eens gezellig kennismaken op onze maandelijkse demoavond.

Flora

sfeervol en helemaal van deze tijd

Deze feestlocatie heeft een uniek monumentaal pand uit de jaren ’30 met vier sfeervolle zalen, gelegen aan een prachtige rozentuin. Dit maakt Flora dé feestlocatie van de regio. Op de begane grond staan onze dj’s vaak te vinden in de  Rosarium zaal, Mulder Foyer of Parq Lounge. En op de 1e verdieping bevindt zich de sfeervolle Cuba zaal. Onderstaande foto’s zijn gemaakt bij een bruiloftsfeest in deze Cuba zaal. Maar Flora beschikt ook over een prachtige theaterzaal welke geschikt is voor zakelijke evenementen tot 500 personen.

  • dj Boskoop Floragebouw 1
  • dj Boskoop Floragebouw 2

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMOAVOND

PROEF DE SFEER EN ZIE ALLE MOGELIJKHEDEN LIVE

Bezoek binnenkort onze maandelijkse demoavond. Hier ontmoet je enkele van onze dj's, zie je alle beschikbare apparatuur in werking en wordt er uiteraard opgetreden door onze dj's in combinatie met een saxofonist en/of vocaliste. Genoeg voor veel inspiratie!

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin