Een echt feest in Bodegraven met een dj van Ambitious

Tussen de grotere steden Gouda en Alphen aan den Rijn ligt het gezellige dorp Bodegraven. Voor het huren van een deejay, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een verjaardagsfeest, bruiloft of bedrijfsevenement in Bodegraven ben je bij Ambitious aan het juiste adres. In Bodegraven draaien onze dj’s veel op feesten in Evertshuis, Fort Wierickerschans en Vliethoeve. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kom ook eens gezellig kennismaken op onze maandelijkse demoavond.

Brouwcafé De Molen

met eigen bier vers van de bron

Brouwerij de Molen is een craftbeer brouwerij in Bodegraven. De brouwerij staat bekend om zijn brede en zeer gevarieerde collectie aan bieren. Bij het Brouwcafé De Molen ben je van harte welkom om van deze bieren van Brouwerij de Molen ‘vers van de bron’ te genieten. Maar ook fantastische andere craft bieren van over de hele wereld. Ze hebben in het brouwcafé twintig taps én in de bierwinkel. En naast al die lekkere bieren kan je hier ook goed eten van een gevarieerde kaart met eerlijke producten. Brouwcafé De Molen is een gezellige locatie voor een intiem feest met familie en vrienden.

 • dj Bodegraven Brouwcafé De Molen chesterfield black 3-sterren lichtshow 1
 • dj Bodegraven Brouwcafé De Molen chesterfield black 3-sterren lichtshow 2
 • dj Bodegraven Brouwcafé De Molen chesterfield black 3-sterren lichtshow 3
 • dj Bodegraven Brouwcafé De Molen Pand

De Doortocht

zalencentrum in Bodegraven

Zalencentrum De Doortocht is de gelegenheid voor feesten en partijen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor uitvaarten en condoleances. De Doortocht beschikt over twee mooie zalen met een capaciteit vanaf 15 tot 150 gasten. De grote zaal is met of zonder catering te huur. Alles is mogelijk van bedrijfsfeesten, verenigingsactiviteiten, bruiloften, vergaderingen, recepties tot diners of buffetten. De locatie bevindt zich op zeer korte loopafstand van het NS station en is tevens voorzien van een ruime parkeergelegenheid.

dj Bodegraven Doortocht white 4-sterren

Evertshuis

kunst-cultuur-educatie

Het Evertshuis is méér dan een theater, het is ook een dorpshuis waar stichtingen en verenigingen hun plek vinden, lokale bands oefenen, serviceclubs vergaderen en waar de lokale jeugd kennis maakt met kunst en cultuur. Het gevarieerde culturele aanbod bestaat uit: theatervoorstellingen, themafeesten, films, wisselende exposities en muziek- en danslessen. Al deze activiteiten worden verzorgd door een kleine kern van professionals die wordt bijgestaan door tientallen vrijwilligers. Inmiddels heeft het Evertshuis ook 2x een zeer geslaagde thema-feestavond georganiseerd waarbij Ambitious de drive-in show mocht verzorgen.

 • exclusieve white dj drive in show evertshuis bodegraven
 • dj-bodegraven-evertshuis-pixelshow-1
 • dj-bodegraven-evertshuis-pixelshow-2
 • dj-bodegraven-evertshuis-pixelshow-3
 • dj Bodegraven Evertshuis black show

Fort Wierickerschans

tijdloos, grenzeloos, eindeloos

In 1673 is uit pure noodzaak verdedigingswerk Fort Wierickerschans gebouwd om hiermee een herhaling van het rampjaar 1672 te voorkomen. De plattegrond van het fort is in oorsprong gemaakt volgens het Oud Nederlandse stelsel en leek sterk op de omliggende z.g. ‘stercke steden’ die ook bescherming vonden achter poorten, walgangen en bastions. Enkele voorbeelden zijn Woerden, Oudewater, Schoonhoven, etc. Door de uitbreiding van die steden zijn deze poorten, walgangen en bastions in de negentiende eeuw veel gesloopt en weggegraven. Fort Wierickerschans is steeds aangepast aan de veranderingen en inzichten van de krijgsmacht, maar de oorspronkelijke vorm heeft hij behouden. Op Fort Wierickerschans zijn deze eeuwenoude bouwsporen nog zichtbaar. Als je op zoek bent naar een bijzondere locatie in het Groene Hart, dan ben je bij Fort Wierickerschans aan het juiste adres. Deze locatie vormt een uitstekend decor voor de meest uiteenlopende feesten. Of je nu een evenement voor 40 of voor 1000 personen organiseert, alles is mogelijk. Zie hier een drive-in show van ons bij een huwelijksfeest.

 • dj-bodegraven-fort-wierickerschans-white-3-sterren

Vliethoeve

Een culinair rustpunt in het Groene Hart

De Vliethoeve is een schitterende locatie midden in het Groene Hart. Twee eeuwenoude boerderijen met mooie details en waar de essentie ligt om de gast een onvergetelijke dag te bezorgen. Een familiefeest, reünie, jubileum, stijlvolle receptie, trouwfeest of een zakelijk galadiner? Alles is mogelijk met voor ieder event een zaal op maat.

 • dj-bodegraven-vliethoeve

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMOAVOND

EN PROEF DE SFEER EN KWALITEIT

Hoe weet je nou of wij de juiste partij zijn waarmee je verder wil? Het beste is om het gewoon zelf voor te proeven. Bezoek binnenkort onze maandelijkse demoavond. Hier ontmoet je enkele van onze dj's, zie je alle beschikbare apparatuur in werking en wordt er uiteraard opgetreden door onze dj's in combinatie met een saxofonist en/of vocaliste. Genoeg voor veel inspiratie!

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin