Een party in Bleiswijk wordt feest met Ambitious

Organiseer jij een feest en ben je op zoek naar een drive-in disco? Voor het boeken van een trendy dj met saxofonist, drive-in show, of losse apparatuur moet je bij Ambitious zijn. Jij stelt bij Ambitious geheel jouw eigen show samen op basis van uitstraling en budget. Tevens zoeken wij ook nog een passende dj uit die aansluit aan jouw wensen.  Onze attente allround dj’s komen ook regelmatig in Bleiswijk. Zowel voor bedrijfsfeesten, verjaardagen als een huwelijksfeest. Op deze pagina zie je welke show er van Ambitious eerder heeft gestaan bij de Retraiterie Rottemeren.

Retraiterie Rottemeren

oase van rust in hartje Randstad

Retraiterie Rottemeren is een kleinschalige vergader- en feestlocatie, gelegen op een unieke plek: aan de oever van de Rottemeren, een oase van rust in het hartje van de Randstad. Ze beschikken over 5 comfortabele vergaderruimtes, voorzien van alle moderne audio-visuele hulpmiddelen. Het restaurant, met een gezellige bar en een schitterende tuin, ligt direct aan het water en is daarmee een perfecte locatie voor een (huwelijks)feest.


BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMOAVOND

EN BELEEF ALLE MOGELIJKHEDEN

Al onze feesten zijn van deze tijd. Onze dj’s weten precies wat er gevraagd wordt en zorgen altijd voor een passend feest. Wil je eerst kennis maken met de mogelijkheden die wij bieden voor jouw feest? Meld je dan aan voor een gratis demo avond. Een sfeervolle, informatieve avond die elke maand plaatsvindt. Gedurende een demo avond laten wij je kennis maken met de veelzijdigheid van Ambitious.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin