Een allround dj boeken in Beusichem altijd feest met Ambitious

In Beusichem draaien onze dj’s regelmatig op mooie feesten in het Heerenlogement. Heb je trouwplannen en zoek je nog een deejay voor het huwelijksfeest? Of organiseer jij ook een bedrijfsfeest en zoek je nog een disco? Voor het boeken van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Beusichem moet je bij Ambitious zijn. Stel zelf de drive-in show samen afhankelijk van de gewenste uitstraling en het beschikbare budget. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Wij denken graag met je mee.

Het Heerenlogement

al sinds de 16e eeuw

Restaurant Het Heerenlogement staat, al sinds de 16e eeuw, in het pittoreske Beusichem aan de Markt. Al eeuwen is het pand een vriendelijke ontvanger van gasten. Aan gasten die op doortocht waren en een slaapplaats zochten voor henzelf inclusief paard en het heeft zelfs dienst gedaan als slijterij en bierbrouwerij. Sinds 1969 heet het pand Het Heerenlogement. In de theaterzaal kan gefeest worden met ruim 130 gasten en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Zie hier onze drive-in show in de theaterzaal.

  • exclusieve white dj drive in show heerenlogement beusichem
  • dj Beusichem Heerenlogement white 4-sterren 2
  • dj Beusichem Heerenlogement white 4-sterren 3

VRAAG EEN OFFERTE AAN

KRIJG SNEL EEN MAATWERK VOORSTEL

Wil je snel weten wat deze 4-sterren lichtshow kost in jouw feestlocatie? Of wil je weten wat we verder zoal voor je zouden kunnen betekenen? Vraag dan hier een offerte aan en ontvang binnen 24-uur een passende aanbieding op basis van de door jou aangegeven wensen.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin