Een feest in Berkel-Enschot wordt een echt party met Ambitious

Berkel-Enschot is een dorp in Noord-Brabant. Van 1811 tot 1996 was het een zelfstandige gemeente, vanaf 1997 is het onderdeel van de gemeente Tilburg. Voor het huren van een deejay, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Berkel-Enschot moet je bij Ambitious zijn. In Berkel-Enschot draaien onze dj’s vaak op bruiloften en personeelsfeesten in Boerderij Denissen. Organiseer jij een feest en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor het huwelijksfeest? Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Boerderij Denissen

Eigentijds genieten in een monumentale Boerderij

In het groene hart van Berkel-Enschot, op een unieke locatie midden in het dorp, ligt Boerderij Denissen. De locatie is een gezellige en sfeervolle ambiance in een historische boerderij uit 1857. Aan het eind van een karakteristieke oprijlaan van oude wilde kastanjebomen vindt u het eetcafé, partycentrum, het sfeervolle voor- en achterterras en ruime parkeergelegenheid. De ligging aan de grote grasweide geeft u het gevoel er echt even uit te zijn. Voor een gezellige, ongedwongen middag en/of avond bent u bij Boerderij Denissen aan het goede adres!

dj drive-in show Berkel-Enschot Boerdeij Denissen Black & White Show 2 bruiloft bedrijfsfeest

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSEND AANBOD

Wij maken graag een maatwerk offerte voor jouw feest of bedrijfsevenement. Immers, elk evenement is anders dus standaard pakketten zijn nooit de echt ideale oplossing. Stuur ons hier alle wensen en eventueel een richtbudget en wij komen binnen 24-uur met een passend voorstel.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin