Een party dj in Beekbergen vind je bij Ambitious

Op de rand van de Veluwe en net ten zuiden van de plaats Apeldoorn ligt Beekbergen, een dorp in de Gelderse gemeente Apeldoorn. Ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Organiseer je het jaarlijkse personeelsfeest en zoek je nog een spetterende drive-in show? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Beekbergen moet je bij Ambitious zijn. In Beekbergen hebben onze dj’s veel goede ervaringen in Hotel De Wipselberg. Wanneer wij al jullie muziekwensen weten, matchen wij een dj die daar goed bij aansluit. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Princess Hotel De Wipselberg

prachtig landhuis

Omringd door de Veluwse bossen vindt u dit prachtige landgoed van Princess Hotel de Wipselberg, centraal gelegen in Nederland vlakbij Apeldoorn en Arnhem, de A1 en de A50. Een plek en hotel waar je rust, natuur en ruimte vindt, de ideale locatie voor een vergaderingen of huwelijksfeest. Princess Hotel de Wipselberg is een officiële trouwlocatie en is daarom bij uitstek de geschikte locatie om elkaar het jawoord te geven. Trouwen in de tuin van een 100 jaar oud landhuis, op een unieke locatie, wie wil dat nou niet? En Princess Hotel de Wipselberg heeft 16 multifunctionele plenaire vergaderzalen en subzalen. Door de grote diversiteit aan zalen kunnen ze gezelschappen van 10 personen tot wel 200 personen onderbrengen. En met professionele tenten zorgen ze ervoor dat ook grote congressen verzorgd kunnen worden.

  • dj drive in show Beekbergen Princess Hotel De Wipselberg Banner DJ-meubel met 3-sterren lichtshow 1

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG EEN PASSEND AANBOD

Een feest organiseren is best spannend. En dan is het fijn om te kunnen sparren met een partij die daar veel ervaring in heeft. Geef ons aan wat de wensen en verwachtingen zijn en we komen snel met een passende maatwerk offerte. Samen kan deze dan nog verder worden uitgewerkt tot hij precies bij jullie wensen en jullie budget past.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin