Een dj boeken in Amsterdam is een feest bij Ambitious

Organiseer jij een bedrijfsevenement en ben je op zoek naar een deejay? Of ga je trouwen en zoek je nog een drive-in show voor het huwelijksfeest? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Amsterdam moet je bij Ambitious zijn. Als leverancier voor vele partycentra in Noord-Holland doen wij regelmatig Amsterdam aan. Onze dj’s draaien veel op diverse locaties in en rondom onze hoofdstad. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Op deze pagina zie je welke shows er van Ambitious eerder op deze locaties stonden. Zo komen wij regelmatig shows verzorgen bij het Amstel Hotel, Boerderij Langerlust, Huize Frankendael, Koninklijke Industrieele Groote Club, Le Garage, Miranda Paviljoen, Scheepsvaartmuseum, Stedelijk Museum, het Tolhuis, Vondelkerk en het West Indisch Huis.

A'DAM Toren

The Loft

De A’DAM Toren is een bijna honderd meter hoge toren aan de IJ-oever te Amsterdam-Noord. De toren is in 1966 ontworpen door de Nederlandse architect Arthur Staal in opdracht van Koninklijke Shell. The Loft is A’DAM’s luxe penthouse en bevindt zich op de 16e en 17e verdieping. De splitlevel ruimte is huiselijk en warm, met 6 hoge ramen die een breed stadsgezicht van Amsterdam schetsen. Een elegante evenementlocatie voor verschillende invullingen, met meer dan 600 vierkante meter aan totale binnenruimte. Het eigentijdse design van The Loft zorgt voor verschillende indrukken. Aan de ene kant is de ruimte ideaal voor het hosten van zakelijke of privé aangelegenheden (tot maximaal 225 gasten). Aan de andere kant is The Loft het appartement van je stoutste dromen, een speelterrein voor de fantasie: compleet met open keuken en twee luxueuze slaapkamers.

 • dj drive-in show Amsterdam A'DAM Toren The Loft bedrijfsfeest
 • dj drive-in show Amsterdam A'DAM Toren The Loft 2

De Koning Party & Events

we make your dream come true

De Koning biedt de mogelijkheid om alle gasten te ontvangen in voelbare luxe met een Koninklijke ambiance. De multifunctionele zalen bieden talloze mogelijkheden voor indrukwekkende zakelijke en particuliere evenementen. Voor een onvergetelijke bruiloft is De Koning de ideale locatie. Zowel de zalen van de Koning als de bereikbaarheid en parkeergelegenheden geven de feestelijke evenementen altijd een aangename ervaring. De 2 zalen van De Koning zijn geschikt voor zowel kleine als grote feesten en evenementen. Daarnaast zijn alle voorzieningen aanwezig voor professionele presentaties en congressen. De uitstraling en inrichting zijn van hoge kwaliteit.

 • dj-amsterdam-de-koning-banner-3-sterren-1
 • dj-amsterdam-de-koning-banner-3-sterren-2

Koninklijke Industrieele Groote Club

met rijke historie

Recht in het hart van Amsterdam vind je De Koninklijke Industrieele Groote Club. Een levendige business club en sociëteit waar je als lid omringd bent door een gevarieerd gezelschap uit het maatschappelijke leven en de zakelijke wereld. Waar je samen met introducés meer dan 140 lezingen en activiteiten per jaar kunt bijwonen, vaak met sprekers uit de top van hun professie en maatschappelijke of zakelijke positie. Waar je terecht kunt voor lunch, diner of vergadering, inclusief overige activiteiten als jazz nights, boekpresentaties en culinaire avonden. De perfecte plek om de geest te laten gedijen. En dat alles in een historisch, monumentaal pand met klassieke zalen en een moderne sfeer. Omgeven door rijke kunst en cultuur.

 • dj Amsterdam Koninklijke Industrieele Groote Club white 4-sterren 1
 • dj Amsterdam Koninklijke Industrieele Groote Club white 4-sterren 2

Boerderij Langerlust

bijzondere locatie in Amsterdam

Boerderij Langerlust is een unieke locatie in Amsterdam voor trouwen, vergaderen of andere evenementen. Je waant je ver van de drukte van de stad en snuift de natuur op zodra je het erf opstapt. Proef de verrassende kaart vol smakelijk bereide seizoensgerechten. Boerderij Langerlust heeft voldoende parkeergelegenheid op het terrein en beschikt 500m verderop over nog een ruime parkeerplaats. Zie hieronder een voorbeeld met onze 4-sterren lichtshow in deze mooie stijlvolle feestzaal.

dj Amsterdam Langerlust truss 3-sterren

Le Garage

Restaurant Le Garage was, zoals de naam al doet vermoeden, ooit een garage. De parallel wordt duidelijk, als we bedenken dat een restaurant eigenlijk een plaats is waar mensen worden gerepareerd cq. gerestaureerd. Mensen die duf en dor binnenkomen, fris en opgekrikt de deur uit zien gaan, dat is het vak van restaurateur. Le Garage probeert zich te onderscheiden door juist dat ‘restaureren’ ondersteund door vakmanschap in de keuken, wijnadvies en sfeer. De intieme zaal Next Door heeft legio mogelijkheden. Een intiem diner vanaf 16 personen tot een diner voor 85 personen. Informele walking diners, een theater show, presentaties, veel is mogelijk. Zie hieronder foto’s van een feestelijk diner welke overging in een feestavond met een optreden van Edsilia Rombley.

 • dj Amsterdam Garage white 3-sterren 1
 • dj Amsterdam Garage white 3-sterren 2
 • dj Amsterdam Garage white 3-sterren Edsilia Rombley

Stedelijk Museum

uit de kunst

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een receptie, diner, seminar of feestelijke presentatie? Het Stedelijk Museum biedt hiervoor inspirerende ruimtes. Ervaar op een exclusieve manier een ontvangst in de omgeving van kunstcollectie en tentoonstellingen. Het museum is gelegen aan het sfeervolle en toonaangevende Museumplein in Amsterdam. Midden in het centrum en toch goed bereikbaar met openbaar vervoer en een ruime parkeergarage voor de deur. Het Stedelijk is een prachtige locatie voor een diner, receptie, seminar of feestelijke presentatie. De ruimtes hebben ieder hun eigen karakter en hebben een capaciteit van 50 tot 300 personen. Ook een exclusieve openstelling van het museum behoort tot de mogelijkheden. Zie hier voorbeelden van een zakelijke netwerkborrel in het Zadelhoff Café.

 • dj Amsterdam Stedelijk Museum white 4-sterren 1
 • dj Amsterdam Stedelijk Museum white 4-sterren 2
 • dj Amsterdam Stedelijk Museum white 4-sterren 3

Tolhuis

Exclusieve evenementenlocatie aan 't IJ

Het historische Tolhuis, het oudste horeca etablissement van Amsterdam, is prachtig en centraal gelegen aan de oevers van ’t IJ. Met de 24-uurs pont vanaf het Centraal Station sta je binnen een mum van tijd voor haar imposante deuren. Voor alle zakelijke bijeenkomsten, partijen, bruiloften en evenementen is het Tolhuis een uitstekende locatie. De Tolzaal en Tolserre zijn door middel van grote deuren van elkaar te scheiden, met een mooi terras, uitkijkend over het water. De privé parkeergelegenheid maakt het Tolhuis tot een unieke locatie, waar je vanaf 25 personen de ruimte kunt huren, eventueel in combinatie met een ontbijt, lunch of diner.

dj Amsterdam Tolhuis white basis led

De Rode Hoed

Evenementen in hartje Amsterdam

Uniek gelegen aan de Keizersgracht in het hart van onze hoofdstad vindt u achter de gevels van drie statige en eeuwenoude grachtenpanden de grootste schuilkerk van Nederland. Deze verborgen kerk, beter bekend als de Oosterhuiszaal, maakt samen met zes kleinere zalen de Rode Hoed tot een ideale locatie voor congressen, concerten, symposia, vergaderingen, (bruilofts-)recepties en diners. Ook wordt de Rode Hoed veel gebruikt als opnamelocatie voor televisieprogramma’s en is het één van de meest spraakmakende debatcentra van het land.

dj Amsterdam Rode Hoed Black & White Show 4 bedrijfsfeest Ambitious

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMOAVOND

VOOR INFORMATIE EN INSPIRATIE

Hoe weet je nou of Ambitious bij je past als mogelijke leverancier van de feestmuziek? Door te komen voorproeven natuurlijk. Bezoek onze maandelijkse demoavond en krijg een goede indruk van ons bedrijf, ons team en alle mogelijkheden. Tijdens de demo wordt er opgetreden door dj, vj, saxofonist en/of vocaliste en wordt alle apparatuur toegelicht en gedemonstreerd. Daarna is er alle ruimte om met iemand van ons sales team rustig al jullie persoonlijke vragen en wensen te bespreken. Bovendien verloten we onder de aanwezigen nog een gratis drive-in show. Dus meld je snel aan.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin