Een allround dj huren is altijd feest bij Ambitious

Organiseer jij een feest en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor het huwelijksfeest? Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Voor het huren van een deejay, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Amersfoort moet je bij Ambitious zijn. In Amersfoort hebben wij laatst een showproductie mogen verzorgen in het Icoon Theater. Maar ook voor bruiloften en privé feesten komen wij regelmatig in bijvoorbeeld de Kabouterhut, de Observant, Restaurant Rauw en Van der Valk Amersfoort.

Icoon Theater

dynamische plek middenin het land

Het Icoon Theater is een levendig theater in de jonge wijk Vathorst van Amersfoort. Een dynamische plek middenin het land, in een multifunctioneel gebouw met oneindig veel mogelijkheden. Het Icoon Theater is een professioneel ingerichte theaterzaal met een capaciteit van 210-250 stoelen. Een ideale plek voor een voorstelling, congres, studiedag of presentatie. Bij een zakelijke ontmoeting of een feeste­lijk, cultureel evenement mag het de gasten natuurlijk aan niets ont­breken. Daarom serveert Icoon Theater ook een breed palet aan catering­mogelijk­heden. Voor kleine tot grote groepen, van informele borrel tot zakenlunch.

  • dj-amersfoort-icoon-theater-1
  • dj-amersfoort-icoon-theater-2

Van der Valk Hotel Amersfoort

verrassend vanzelfsprekend

Het Van der Valk Hotel Amersfoort is de ideale locatie voor feesten en partijen. Organiseer hier een receptie, bruiloft of personeelsfeesten. Het team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. In ons sfeervol ingerichte restaurant bereid onze chef- kok met zijn team dagelijks diverse culinaire seizoensgebonden gerechten. En op de zevende etage bevinden zich de modern uitgeruste vergaderzalen met een uniek uitzicht over Amersfoort en omstreken.

dj Amersfoort Van der Valk White DJ-meubel basis licht

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSEND AANBOD

Wij maken graag een maatwerk offerte voor jouw feest of bedrijfsevenement. Immers, elk evenement is anders dus standaard pakketten zijn nooit de echt ideale oplossing. Stuur ons hier alle wensen en eventueel een richtbudget en wij komen binnen 24-uur met een passend voorstel.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin