Feest te vieren in Alphen aan den Rijn? boek een dj bij Ambitious

Onze attente allround dj’s hebben al in diverse locaties in Alphen aan den Rijn hun sporen verdiend. Zowel voor bedrijfsfeesten, verjaardagen als een huwelijk of de BBQ van de sportvereniging kan je hier alle kanten uit. Organiseer jij een feest en ben je op zoek naar een drive-in disco? Voor het boeken van een trendy dj met saxofonist, drive-in show, of losse apparatuur moet je bij Ambitious zijn. Jij stelt bij Ambitious geheel jouw eigen show samen op basis van uitstraling en budget. Tevens zoeken wij ook nog een passende dj uit die aansluit aan jouw wensen.  Op deze pagina zie je welke shows er van Ambitious eerder op deze locaties stonden. Kijk bijvoorbeeld bij Alfreds, Archeon, Parkvilla en Wet ’n Wild.

Alfreds

Historisch pand met stijlvolle ambiance

De mensen van Alfreds werken met passie voor hun vak. Zij staan voor een sublieme keuken, persoonlijk contact, gezellige huiselijkheid en bieden dat alles tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding. Horeca is voor hen geen werk, maar een vak dat zij met liefde uitoefenen. Voor een huwelijksfeest of bedrijfsevenement zijn hier diverse mogelijkheden met onze attente allround dj en bijvoorbeeld een saxofonist of verlichte dansvloer.

 • dj-alphen-ad-rijn-alfreds-white-3-sterren-badhuis
 • dj Alphen Alfreds banner pluslicht
 • dj Alphen Alfreds banner 4-sterren met dansvloer
 • dj Alphen Alfreds white superlicht

Archeon

Locatie met historie

Naast een prachtig historisch themapark, zijn er ook veel mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten in het Archeon. Zowel in het oude Klooster, het Badhuis of de Herberg kunnen onze dj’s muzikale invulling geven aan een netwerkborrel, feestelijk diner of personeelsfeest. Onderstaande foto’s zijn gemaakt in het Badhuis, Plotinae, Kloosterzaal en de Herberg.

 • dj-alphen-ad-rijn-archeon-atrium-plus-meubel-basis-led-met-sterrendoek
 • dj Alphen Archeon Herberg white 4-sterren 1
 • dj Alphen Archeon Herberg white 4-sterren 2
 • DJ Alphen Archeon Plotinae budget dj-meubel basis licht met karaoke

Grand Café Eight

Surprise yourself at Eight

Grand Café Eight is een initiatief van acht ondernemers uit Alphen aan den Rijn. Ondernemers die op een dag besluiten dat het tijd wordt voor een grand café dat niet alleen ‘café’ is, maar vooral ‘grand’. Grand in z’n ambiance, in z’n menukaart, in z’n mogelijkheden en nog veel meer. Het moet een ontmoetingspunt zijn voor iedereen in Alphen en omstreken. Ondernemers net zo goed als omwonenden. Culinaire kenners net zo goed als bezoekers die alleen maar komen voor een kop koffie. Op de hoek van de Euromarkt, pal op de kop van de Da Vinci boulevard, is Eight meteen een blikvanger, compleet met windstil terras en altijd voldoende parkeergelegenheid. Het interieur is modern. Strak, met veel gevoel voor stijl.

dj-alphen-ad-rijn-grandcafe-eight-white-basis-led

Koeien en Kaas

passie voor pure smaken

Koeien en Kaas is in 2010 ontstaan uit de trots voor Goudse kaas en onze passie voor vlees. Prachtige producten als basis voor oneindig veel gerechten, om over de geweldige combinatie van die twee maar niet te spreken. De kwaliteit en de pure smaak van het ingrediënt bepalen het eindresultaat. Daarom werken wij alleen maar met topproducten waarvan de herkomst bij ons bekend is, het liefst van boeren uit het Groene Hart. Na het succes in centrum Gouda is begin 2017 deze nieuwe vestiging Koeien en Kaas Alphen a/d Rijn geopend. En net als in De Zalm in Gouda is ook hier het populaire concept “Friday Afternoon Drink” geïntroduceerd. Elke laatste vrijdag van de maand staat hier een DJ van ons met moderne beats de sfeer te bepalen.

 • dj drive-in show Alphen aan den Rijn Koeien en Kaas Black & White Show Friday Afternoon Drink FAD 1
 • dj drive-in show Alphen aan den Rijn Koeien en Kaas Black & White Show Friday Afternoon Drink FAD 2

Parkvilla

in Park Rijnstroom

In het monumentale Park Rijnstroom in Alphen aan den Rijn ligt Parkvilla. In 1913 geopend als kerk en school van de Martha Stichting, een instelling voor kinderen, en in de jaren ‘80 van de vorige eeuw verbouwd tot centrum voor kunsteducatie. In het voormalige kerkje kwam een theaterzaal, de gemeenschappelijke eetzaal werd foyer en de ­lokalen werden omgetoverd tot leslokalen voor creatieve cursussen en een filmtheater. Alles  voorzien van de moderne techniek en gemakken, maar met behoud van de sfeer van weleer. Parkvilla is een karakteristieke, uitnodigende omgeving die bruist van creativiteit en die open staat voor elk zakelijk of feestelijk evenement. Hier hebben wij een leerlingenverkiezing mogen faciliteren voor het ID College.

dj alphen parktheater

De Schaapskooi

Pannenkoekenboerderij

Verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, kerstborrel, zoveel jaar getrouwd… Je kunt het zo gek niet bedenken of er is iets te vieren en De Schaapskooi in Alphen aan den Rijn viert dat graag met jou mee. Met de bovenverdieping heb je de ideale locatie gevonden voor een knalfuif van 50 tot 120 gasten. Een feestavond met mooie luxe hapjes, champagne om te proosten, buffetten, drive-in show, een live band, niets is te gek. Zie hieronder onze geheel witte 4-sterren show met een wit DJ-meubel, witte movingheads en een witte geluidsset.

 • dj-alphen-ad-rijn-schaapskooi-white-4-sterren-show-1

Wet 'n Wild

een jonge, frisse horecagelegenheid

Gelegen aan de Alphense Zegerplas worden hier allerlei watersport activiteiten georganiseerd. Tevens zijn er regelmatig leuke avonden zoals whisky tastings, Soul en Dance feesten en maandelijks is er een diner met live muziek en bekende artiesten. Maar Wet ’n Wild is uiteraard ook te boeken voor een bruiloft, verjaardagsfeest of zakelijk evenement. Met een gezellige dj, een stijlvol dj-meubel en een mooie lichtshow is zo’n avond helemaal af. Bekijk hier hoe ons white dj-meubel met een 3-sterren lichtshow er hier uitziet.

 • dj Alphen WetnWild 1
 • dj Alphen WetnWild 2

Wijnbar & Zo

Evenementen & proeverijen & zo

Iedereen kent het wel. Je hebt iets te vieren en je wilt eens iets anders. Gezellig buiten de deur, maar wel persoonlijk en sfeervol. Dit is een veelvoorkomende behoefte waar Wijnbar & Zo prima raad mee weet. Gesitueerd in de Julianastraat, in het hart van het centrum van Alphen aan den Rijn, biedt Wijnbar & Zo plaats aan ruim 120 personen. Met een mooie serre en een grote tuin aan de Oude Rijn, heeft deze sfeervolle wijnbar alles in huis om de ideale locatie te zijn voor het vieren van een mooie gelegenheid. Maar ook zijn er proeverijen mogelijk vanaf 10 personen. Tevens worden er regelmatig openbare evenementen georganiseerd zoals op de foto’s hieronder te zien is met onze DJ met live saxofonist en violiste.

 • dj Alphen ad Rijn Wijnbar&Zo white basis licht 1
 • dj Alphen ad Rijn Wijnbar&Zo white basis licht 3
 • dj Alphen ad Rijn Wijnbar&Zo pand 1

BEZOEK ONZE DEMO AVOND

VOOR INFORMATIE EN INSPIRATIE

Al onze feesten zijn van deze tijd. Onze dj’s weten precies wat er gevraagd wordt en zorgen altijd voor een passend feest. Wil je eerst kennis maken met de mogelijkheden die wij bieden voor jouw feest? Meld je dan aan voor een gratis demo avond. Een sfeervolle, informatieve avond die elke maand plaatsvindt. Gedurende een demo avond laten wij je kennis maken met de veelzijdigheid van Ambitious.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin