Voor een feest in Akersloot boek je een deejay van Ambitious

Akersloot is een dorp in de gemeente Castricum, in de provincie Noord-Holland. Voor het huren van een deejay, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Akersloot moet je bij Ambitious zijn. In Akersloot draaien onze dj’s vaak op bruiloften en personeelsfeesten in Van der Valk Hotel Akersloot. Organiseer jij een feest en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor het huwelijksfeest? Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Van der Valk Hotel Akersloot

veel meer dan een hotel

Centraal gelegen in het hart van Noord-Holland is Hotel Akersloot dé perfecte uitvalsbasis voor het houden van een vergadering, training, cursus, beurs of congres. Hotel Akersloot heeft inmiddels al meer dan een kwart eeuw ervaring opgedaan met het organiseren van bruiloften. Iedereen is anders en juist daarom is het organiseren van een bruiloft maatwerk. Hotel Akersloot doet haar uiterste best om alle wensen in vervulling te laten gaan.

dj drive-in show Van Der Valk Akersloot Black & White Show 4 bruiloft bedrijfsfeest

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSEND AANBOD

Wij maken graag een maatwerk offerte voor jouw feest of bedrijfsevenement. Immers, elk evenement is anders dus standaard pakketten zijn nooit de echt ideale oplossing. Stuur ons hier alle wensen en eventueel een richtbudget en wij komen binnen 24-uur met een passend voorstel.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin