Voor een feest in Aarlanderveen boek je een dj bij Ambitious

Voor het huren van een deejay, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Aarlanderveen moet je bij Ambitious zijn. In Aarlanderveen draaien onze dj’s vaak op bruiloften en personeelsfeesten in Studio Oosterman. Organiseer jij een feest en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor het huwelijksfeest? Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Studio Oosterman

Muziek- en Partycentrum

Ben je op zoek naar feest- of vergaderlocatie in het Groene Hart van Zuid-Holland? Studio Oosterman is een uitstekende feestlocatie voor het vieren van de mooiste dag van jullie leven. De vele mogelijkheden en de unieke ligging dragen er toe bij, dat jullie een persoonlijke invulling kunnen geven aan de bruiloft. Maar ook een bedrijfsfeest kunnen ze hier op een unieke wijze vormgeven.

 

  • dj drive-in show Aarlanderveen Studio Oosterman design dj-meubel 4 movinghead op ledzuil bruiloft 1
  • dj drive-in show Aarlanderveen Studio Oosterman design dj-meubel 4 movinghead op ledzuil bruiloft 2
  • dj drive-in show Aarlanderveen Studio Oosterman design dj-meubel 4 movinghead op ledzuil bruiloft 3

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSEND AANBOD

Wij maken graag een maatwerk offerte voor jouw feest of bedrijfsevenement. Immers, elk evenement is anders dus standaard pakketten zijn nooit de echt ideale oplossing. Stuur ons hier alle wensen en eventueel een richtbudget en wij komen binnen 24-uur met een passend voorstel.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin