DJ Klaas boeken Altijd feest

Het is altijd feest met feest met DJ Klaas. Je verjaardag, bruiloft, personeelsfeest of openbaar evenement is leuker met Klaas erbij. Deze attente, ervaren allround dj is niet alleen te zien op besloten feesten. Ook draait hij regelmatig op openbare evenementen zoals de Tour de France Grand Depart of RTL Viert De Zomer. Boek hem als bruiloft dj of als bedrijfsfeest dj eventueel met muzikanten zoals een saxofonist, vocaliste of percussionist. Klaas mixt alle stijlen naadloos aan elkaar. Of het nu om muziek of videoclips, Klaas zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke feestavond. Zo draait hij muziek of clips van House tot Straus en van Jan Smit tot Aerosmitsh. Zie ook onze onafhankelijke reviews. DJ Klaas boeken doe je bij Ambitious.

  • Allround dj en vj Klaas boeken of huren of boeken
  • Allround DJ Klaas boeken of huren voor verjaardag, personeelsfeest of huwelijksfeest

DJ Klaas

attent en allround

Dj Klaas is een allround dj en vj die zijn sporen in het vak reeds heeft verdiend. Klaas is een graag geziene gast op de meest uiteenlopende feesten in binnen- en buitenland. Inmiddels heeft hij een enorme ervaring en ‘feeling’ met het (kleine) en grote publiek. Door zijn jarenlange ervaring op diverse feesten en evenementen voelt hij als geen ander aan wat de gasten willen horen. Het is immers hun feest! Klaas is te boeken als allround dj, karaoke dj en vj. Allround draait hij in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een combinatie van Feest, Fout, Lounge, Dance Classics 50/60/70/80 of Top 40, Dance, House, Groovy Club en de grootste hits van dit moment. Tegenwoordig is Klaas ook veel te vinden op de zogenaamde 80’s en 90’s party’s. Klaas draait de hele avond naar jouw wens.

 

  • Allround DJ Klaas huren of boeken voor verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest
  • DJ Klaas huren of boeken voor verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest

DJ Klaas

professioneel en ervaren

Klaas geboren in Rotterdam begon zijn radio hobby op zijn slaapkamer. Op zijn 20stedraaide Klaas in een aantal discotheken in Rotterdam, zoals de Vips, Gay Palace en diverse kleine clubs. Aangestoken door het Soul Show programma van Ferry Maat is de liefde geboren voor muziek en het maken van een radioprogramma. Het radio virus heeft Klaas nooit meer losgelaten en is op de dag van vandaag nog steeds dagelijks radioactief.

 

DJ Klaas op je feest?

Vraag offerte aan

Wil je weten of DJ Klaas beschikbaar is op jouw datum en wat hij kost? Vraag nu een voorstel aan via ons offerte aanvraagformulier.

2019 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin