DJ Fred boeken Altijd feest

Het is altijd feest met feest met DJ Fred. Je verjaardag, Sweet Sixteen, bruiloft, personeelsfeest of openbaar evenement is leuker met Fred erbij. Deze attente, ervaren allround dj is niet alleen te zien op besloten feesten. Als resident DJ kun je hem beleven op de maandelijkse clubavonden in Dordrecht. Boek hem als bruiloft dj of als club dj eventueel met muzikanten zoals een saxofonist, vocaliste of percussionist. Fred mixt alle stijlen naadloos aan elkaar. Of het nu om Deep House beats of Urban Reggeaton of een allround mix gaat, Fred zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke feestavond. DJ Fred boeken doe je bij Ambitious.

  • DJ Fred huren of boeken voor verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest
  • DJ Fred boeken of huren voor verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest

DJ Fred

attent en allround

DJ Fred draait al sinds jonge leeftijd op schoolfeesten en in clubs. Inmiddels draait hij ook succesvol op Sweet Sixteen, 21e en 30 verjaardagsfeesten, bruiloften en bedrijfsfeesten. In een aantal vaste horeca-zaken zaken Dordrecht draait hij maandelijks. Inmiddels trekt hij daar een geheel eigen doelgroep van 20-ers en 30-ers aan.

 

  • DJ Fred boeken voor verjaardagsfeest, huwelijk, trouwen of personeelsfeest
  • DJ Fred huren voor trouwen, huwelijk, verjaardagsfeest of personeelsfeest

DJ Fred

professioneel en ervaren

Wekelijks gaat DJ Fred op pad om te draaien in een club of op een verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest. Tevens is hij de vaste DJ op alle Tupperware events. Hier zorgt hij voor instarts en presenteert hij met de Tupperware crew. Door zijn schat aan ervaring voelt hij precies aan welke plaat hij op welk volume op welk moment moet draaien. Hij is niet bang om de microfoon te gebruiken en hij zorgt voor mooie overgangen. Wil jij ook een feest waar de gasten nog lang over napraten? Dan ben je wellicht op zoek naar DJ Fred!

 

DJ Fred op je feest?

Vraag offerte aan

Wil je weten of DJ Fred beschikbaar is op jouw datum en wat hij kost? Vraag nu een voorstel aan via ons offerte aanvraagformulier.

2019 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin