dj Abraham huren? het begint bij Ambitious

Je Abraham verjaardag vier je niet elke dag. Vier je 50e verjaardagsfeest met een dj, drive-in show of artiesten van Ambitious als je er verder geen omkijken naar wilt hebben. Of het nu om een dj Abraham voor een spetterend feest of een allround dj voor een 50e verjaardag gaat. Ga je voor een betaalbare Basic Show of pak je uit met een White Exclusive Show of onze topact Sax Up The DJ? Wij zorgen voor een perfect matchgegarandeerd een feest dj en een all-in prijs.  Ook een DJ 50e verjaardag van Ambitious op je verjaardagsfeest? Meld je aan voor de demo avond en kom langs om een sfeervolle en nuttige demo te beleven. Artiesten of een dj voor je Abraham verjaardagsfeest huren doe je bij Ambitious. Van Sweet sixteen tot sweet sixty!

  • DJ Johan Post bruiloft Stadhuis van Gouda
  • DJ Peter boeken doe je bij Ambitious

50e verjaardag dj

feest op maat

Er is maar één zoals jij, daarom bieden wij 50e verjaardagsfeesten op maat. Exclusief samengesteld en volledig afgestemd op jouw smaak, wensen, feestlocatie en budget. De DJ voor je Abraham verjaardagsfeest wordt door ons zorgvuldig geselecteerd op basis van jouw muziekkeuze en met ons ruime aanbod en grote diversiteit in apparatuur en artiesten, zorgen wij dat jouw verjaardag een herkenbare afspiegeling wordt van jouw unieke, persoonlijke stijl.

 

  • dj huren bij Ambitious
  • white dj-meubel 3 sterren lichtshow geluidsset tot 150p
  • design dj-meubel 4 sterren lichtshow geluidsset tot 150p
  • exclusieve drive-in show

40e jaardagsfeest

wij zijn graag van de partij

De dj’s van Ambitious zijn al twee decennia een graag geziene gast op verjaardagen. Organiseer je je 50e verjaardag zelf of samen met een vriend of vriendin? Bouw je het feest in de tuin of huur je een feestlocatie? Wij zijn bekend met vele locaties en adviseren je graag. Zoek je een betaalbare dj of drive-in show of pak je uit met een exclusieve dj show? Elk feest is uniek en het is de dj die het feest maakt. Ook extra opties zoals een saxofonist of videoclips zijn mogelijk bij Ambitious. Zo word jouw Abraham verjaardagsfeest er één waar iedereen het nog lang over heeft.

 

Feest op maat

met duidelijk advies

Vertel ons je ideeën, plannen en voorkeuren, dan concretiseren wij deze naar een samenhangend geheel. Dat hebben we de laatste twee decennia al voor vele 50-jarigen en verjaardagsfeesten met succes gedaan. En zo weten we inmiddels precies wat wel en niet werkt, wat mogelijk is en hoe we iets kunnen realiseren. Dus schrik niet als we soms wat tegengas geven. Wij zijn duidelijk, realistisch en eerlijk, zodat je tijdens je Abraham verjaardagsfeest zelf ook kan genieten. Interesse in een kennismakingsgesprek? Meld je aan voor onze maandelijkse demo en kom langs om een demo avond te beleven.

 

  • dj Utrecht Mereveld Voorhuis Black & White Show 2 bruiloft bedrijfsfeest Ambitious

Welke opstelling

past het best?

Vanaf Euro 495,00 huur je bij ons een complete drive-in show inclusief DJ voor 5 draaiuren, DJ-meubel, lichtshow, geluidsset, BTW & reiskosten. Ga je voor een pakket of stel je de set zelf met ons samen? Welke drive-in show sluit het beste aan op jouw stijl, de feestlocatie en het beschikbare budget? Klik voor onze prijzen en pakketten op prijzen.

 

Wil je een indruk krijgen

van onze feesten?

Bekijk hier enkele video’s van party’s waarvoor wij eerder het feest mochten verzorgen.

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMO AVOND

GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Wil je kennis maken met ons, onze dj's en onze mogelijkheden? Bezoek gratis onze maandelijkse demo avond. Beleef een nuttig avondje uit!

2019 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin