DJ kerstfeest huren Maak indruk met Ambitious

Organiseer jij het komende kerstfeest of de kerstborrel? Dan mag een dj kerstfeest tijdens de feestavond natuurlijk niet ontbreken! Een kerstfeest dj van Ambitious is attent en ervaren en mixt zonder pauzes de juiste hits en classics op het bedrijfsfeest. Wil je een dj met apparatuur (dj show) boeken of zoek je een dj met saxofonist? Bij Ambitious boek je voor elke stijl, locatie en budget een kerstfeest op maat. De keuze is reuze! Met een DJ (Show) van Ambitious kies je voor kwaliteit, flexibiliteit en garanties. Wij garanderen een back-up dj bij ziekte en zijn bovendien bekend met vele locaties. De beste kerstfeest dj voor de beste prijs inhuren doe je bij ons zodat jij zelf je handen vrij hebt om mee te feesten. Lees hieronder meer over onze werkwijze, all-in prijzen, tips en vraag een offerte aan.

  • vj inhuren videodisco boeken voor bedrijfsfeest

Kwaliteit, service en garanties

tegen scherpe prijzen

Wanneer je de dj show voor jouw kerstfeest of kerstborrel bij Ambitious boekt, haal je niet alleen een ervaren dj in huis. Ons ervaren team verzorgt ook alle apparatuur, transport, planning & afstemming. Zo denken wij graag mee over de stijl die je op het feest wilt neerzetten. Door vele optredens en een groot netwerk aan dj’s en artiesten zorgen wij voor de juiste man of vrouw achter de knoppen. Onze dj’s, artiesten en ook technici weten als geen ander wanneer er wat van hen wordt verwacht. Door de dj bij Ambitious te boeken, kies je ervoor te worden ontzorgt. Want wat is er fijner dan tijdens het kerstfeest of kerstfeest zelf achterover te kunnen leunen en te genieten van je personeel of collega’s die het zichtbaar naar hun zin hebben? Laat je door het team van ontzorgen. We denken van begin tot eind met jullie mee, we adviseren, we sturen bij indien nodig en zijn op alle scenario’s voorbereid. Bovendien is er altijd een back-up dj en zorgen we ervoor dat zowel de dj als de apparatuur ruim op tijd op de locatie klaar staan. Bekijk dus snel onze pakketten en prijzen of vraag een offerte aan.

  • dj-Zwijndrecht-Hotel-Ara-Ambitious-bruidspaar-publiek-

Live artiest(en)

toevoegen?

Niet alleen het huren van een dj of dj show is bij ons mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld ook een dj met saxofonist of een dj met vocalist of een dj met violiste boeken om de middag of avond nog net dat beetje extra te geven. Je geniet dan de voordelen van een non-stop programma en de extra’s van een live artiest of muzikant. Is er op de locatie nog geen dj-booth, licht en geluid? Voor iedere locatie en ieder budget bieden wij een passende oplossing. Daarbij houden we je wensen goed in de gaten. Ook tijdens het kerstfeest zelf speelt onze dj feilloos in op de wensen van het personeel door de sfeer perfect aan te voelen.

 

  • white-dj-meubel-3-sterren-lichtshow-geluidsset-
  • design-dj-meubel-4-sterren-lichtshow-geluidsset-tot-150p

Wat zijn de mogelijkheden

en kosten?

Bij Ambitious werken we altijd met een all-in prijs. Dat vinden wij fijn, omdat we graag duidelijk en helder communiceren. Verrassingen houden we graag positief. De prijs die je betaalt voor een kerstfeest DJ is dus inclusief apparatuur en BTW en zonder reiskosten. Daar rekenen we niets voor. Om je een idee te geven van de kosten, maken we geheel vrijblijvend een offerte op maat. Je kunt ook kiezen voor één van onze aantrekkelijke pakketten. Welke drive-in show het beste aansluit bij de kerstborrel kun je zien op de pagina prijzen dj huren.

 

  • Violize met DJ Johan Post en Violiste Myrthe voor bruiloft, bedrijfsborrel of personeelsfeest
  • videodisco huren bedrijfsfeest

Tip

huur een professional

Er gaat vaak heel wat voorbereiding vooraf aan een kerstborrel of kerstfeest. De muziek is één van de zaken waar organisatoren regelmatig stress over hebben. Gaat er niets mis? Komt het feest wel los? Of, erger nog, komt de dj wel bij de kerstborrel opdagen? Onze dj zorgt ervoor dat het kerstfeest spetterend wordt afgesloten. Je hoeft je nergens zorgen over te maken. Wij adviseren dan ook de DJ bij een betrouwbare en ervaren partij zoals Ambitious te boeken. Tijdens een persoonlijk gesprek laten we graag zien welke kwaliteit en service je van ons kunt verwachten. Lees ook eens onze onafhankelijke reviews om een goed beeld van ons te krijgen.

Vraag een offerte aan

gratis en vrijblijvend

Bent u benieuwd geworden naar ons dj’s en de vele mogelijkheden? Vraag meteen een offerte aan. Wij kijken graag welke dj het beste matcht, Door de jarenlange ervaring van onze dj’s maken zij ieder personeelsfeest tot een succes!

2019 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin