Een vrouwelijke dj huren doe je bij Ambitious

Anders maar toch ook weer niet. De vrouwelijke dj verovert de evenementenmarkt. Net zo goed als mannelijke dj’s? Beter? Of gaat het toch om de fijnere verschijning? Anyway. Een vrouwelijke dj huren doe je bij Ambitious. Allround of alleen beats. Bij Ambitious kun je beide type female dj’s boeken.

Een vrouwelijke dj

voor elk feest

“Hey, mister dj, put a record on…” Een klassieker van Madonna. Maar wát als het een vrouwelijke dj of female dj zou zijn? Dan gaat die wereldberoemde zin – die soms zelfs wordt gebruikt als creatieve vervanger van “ken ik jou niet ergens van?” – niet op. Als we het hebben over vrouwen aan de top, dan weten wij dat dit voor dj’s zeker geldt.  Het is al lang niet meer vanzelfsprekend dat die kerel achter de draaitafel een man is. Daarom kun je bij ons zowel een mannelijke als vrouwelijke dj boeken die stuk voor stuk helemaal thuis zijn in de muziek die jouw feest zal helpen te knallen.

female dj huren

Male of female dj

boeken

Nu is het wel voor te stellen dat bij een heel specifiek feest een vrouwelijke dj beter past. Denk aan een Ladies Only-feest of bijvoorbeeld een Girls Night Out waar een female dj perfect past. Dan zou het misschien toch een beetje vreemd zijn als daar een man fijne platen staat te draaien en de zaal vol dames opzweept. Misschien een detail op het eerste gezicht, maar juist dat zijn de kleine dingen die het doen. Net zoals bij een feest waar je uitsluitend Nederlandse krakers wilt horen; daar moeten we geen house-dj op af sturen. Om die reden zullen we ook altijd even informeren of er een speciaal thema is voor jouw evenement: dat voorkomt verrassingen voor beide partijen.

 

Let the party

begin!

Je kunt dus een uitgesproken keuze maken voor een mannelijke of vrouwelijke dj die de beste platen draait, al hoeft dat natuurlijk helemaal niet nodig te zijn. Waar je in elk geval van op aan kunt is dat je bij ons altijd een ervaren, professionele dj vindt. Of het nu allround female dj moet zijn, of voor een thema, wij hebben het voor je in huis. Verder adviseren we je ook graag over welke apparatuur het best is geschikt voor de feestlocatie. Het spreekt voor zich dat wij ook alle soorten geluidsinstallaties kunnen leveren waar onze dj’s als geen ander mee uit de voeten kunnen. Tenslotte draait het maar om één ding en dat is precies dat tweede stukje uit de openingszin van Madonna’s ‘Music’: “… I wanna dance!”

vrouwelijke dj boeken

ONTVANG GRATIS EEN OFFERTE

BINNEN 24 UUR

Is er een vrouwelijke dj beschikbaar op onze feestdatum? Wat zijn de mogelijkheden en prijzen? Ontvang binnen 24 uur een offerte met onze maatwerk voorstellen; uiteraard gratis en vrijblijvend.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin