Een dj met percussionist huren doe je bij Ambitious

Zoek je nog een act voor jouw party? Ben je bezig met de voorbereidingen van een bedrijfsevenement? Mag het iets meer zijn dan een dj maar anders dan een coverband? Dan is het antwoord op deze vragen misschien dj met percussionist! Een dj en percussie huren voor bruiloft of ander feest doe je bij Ambitious. Al jaren boeken wij deze act voor uiteenlopende evenementen. Inmiddels hebben wij meerdere dj’s en percussionisten die met elkaar kunnen jammen.

Dj & percussie

lounge of feest

Een percussionist laten improviseren over de lounge of beats van de dj is trendy en hip. Zo klinkt percussie heerlijk of lounge of beachhouse. Ideaal voor lounge netwerk borrel of strandfeest. Maar ook los op dance classics en dance beats komt percussie goed tot z’n recht. De percussionist speelt een aantal sets van ongeveer 20 tot 30 minuten en de dj draait een set van maximaal 5 uur non-stop. Er kunnen ook extra uren worden bijgeboekt.

dj met percussionist

ONTVANG EEN OFFERTE

BINNEN 24 UUR

Is er een dj met percussionist beschikbaar op onze feestdatum? Wat zijn de mogelijkheden en prijzen? Ontvang binnen 24 uur een offerte met onze maatwerk voorstellen; uiteraard gratis en vrijblijvend.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin