Ceremonie muziek dj en/of artiest(en)

Ceremonie muziek hoort bij het mooiste moment op de mooiste dag. Trouwen is emotie en daar hoort muziek bij: je eigen met zorg uitgekozen muziek. Romantisch liefdesliedjes die dat speciale moment versterken. Laat je die lovesongs door de locatie of de ceremoniemeester instarten of huur je een professional in? Afhankelijk van je budget, wensen maar ook omstandigheden zijn er legio mogelijkheden als het gaat om ceremonie muziek. Trouw je buiten of binnen? Wil je deze intieme bruiloft muziek versterkt of akoestisch? Ga je voor een ceremonie dj zoals bijvoorbeeld onze Ambulante DJ? Wens je live artiesten zoals een zanger(es), een pianist, saxofonist, violiste of een combinatie zoals Sax Up The DJ? Je boekt ze bij Ambitious.

  • Ambulante of mobiele DJ Ceremonie Muziek
  • Ambulante of mobiele DJ Huwelijksceremonie Muziek
  • Ambulante of mobiele DJ Bruiloft Ceremonie Muziek
  • Ambulante of mobiele DJ Ceremonie Bruiloft Muziek
  • Ambulante of mobiele DJ Ceremonie Muziek Bruiloft
  • Ambulante of mobiele DJ Ceremonie Muziek Huwelijk
  • Ambulante of mobiele DJ Intieme Ceremonie Muziek

Ja, ik wil

Ambitious

De belangrijkste dag uit jullie leven kent vele memorabele momenten, maar geen zo onvergetelijk als de huwelijksceremonie. Jij en de liefde van je leven beloven elkaar eeuwige trouw, voor de ogen van jullie geliefde familie en vrienden. De ringen worden uitgewisseld, gevolgd door het ja-woord en natuurlijk jullie eerste zoen als echtpaar! Dít is het moment waar jullie zo lang naar toe hebben geleefd.

 

Daar komt

de bruid

Om deze speciale gelegenheid extra bijzonder en gedenkwaardig te maken, kun je de ceremonie muzikaal laten begeleiden. Het meest bekende voorbeeld van huwelijksceremonie muziek is ‘Daar komt de bruid’, maar onze bruiloft dj draait natuurlijk alleen nummers die zijn afgestemd zijn op jullie smaak en de stijl van de trouwceremonie. Willen jullie een disc jockey boeken, die de bruiloft muziek tijdens de ceremonie verzorgt? Bij Ambitious ben je aan het juiste adres. Of jullie nu in het gemeentehuis, in de kerk of op een unieke locatie gaan trouwen, wij zorgen voor een romantische en smaakvolle muzikale begeleiding van de plechtigheid.

 

De beste zorg

voor de beste prijs

Voor een gebeurtenis zo speciaal als jullie bruiloft ceremonie is natuurlijk alleen het allerbeste goed genoeg. Om jullie de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen bieden, maken wij bij Ambitious uitsluitend gebruik van professionele apparatuur en ervaren bruiloft dj’s en artiesten. Jullie trouwen tenslotte maar één keer met elkaar, dus mag er niets te wensen overgelaten worden. Wanneer je de ceremonie muziek door Ambitious laat verzorgen, ben je bovendien verzekerd van een heldere all-in prijs en betaal je geen reiskosten voor alle trouwlocaties  binnen Nederland. Zo kunnen jullie onbezorgd genieten van elkaar, jullie dag en staan jullie uitsluitend aangename verrassingen te wachten.

muziek ceremonie

Een unieke

huwelijksceremonie

Voor bruidsparen die een écht unieke ceremonie willen, bieden wij de mogelijkheid om de plechtigheid te laten verzorgen door Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand (BABS) Jeroen Smits. Deze alom bekende moppentapper en entertainer treedt voor jullie op in de rol van trouwambtenaar en verzorgt een zeer persoonlijke ceremonie die geheel op jullie is afgestemd. Met Jeroen Smits als BABS zijn jullie verzekerd van een zeer vermakelijke en onvergetelijke plechtigheid, waar zeker wordt gelachen en wellicht hier en daar een traantje zal worden weggepinkt. Jullie huwelijksceremonie zal in elk geval door alle aanwezigen voor altijd worden herinnerd.

 

Het is pas echt feest

als Ambitious is geweest

Ambitious is al twee decennia een graag geziene gast op bruiloften. Wij verzorgen naast de huwelijk ceremonie ook graag de muziek en entertainment  tijdens jullie receptie en feestavond. En zijn jullie al jarenlang gelukkig getrouwd? Dan verzorgen wij met liefde jullie huwelijksfeest voor een 12,5 jarig-, 25 jarig-, 40 jarig- of 50-jarig jubileum.

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMO AVOND

HELEMAAL GRATIS

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs om jullie trouwplannen te bespreken of meld je aan voor de demo avond om alvast een voorproefje te beleven.

2020 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin