Een DJ boeken is een feest bij Ambitious

Een dj boeken of dj show huren doe je vanzelfsprekend niet elke dag. Bij Ambitious doen we dat wel elke dag. Dag in dag uit zijn we druk met het plannen van apparatuur, dj’s, artiesten, technici en roadies. Want of het nu om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement gaat, wij maken de ambitie waar om het perfecte feest neer te zetten. Ambitious verzorgt voor elke stijl, locatie en budget een zakelijk of privé feest op maat. We matchen een attente allround dj aan jouw wensen. Zoek je een ervaren en professionele dj met saxofonist zoals Sax Up The DJ? Ook een dj boeken met vocaliste, violiste of percussionist is mogelijk. Zie onze dj concepten. Verder is de keuze reuze als het gaat om de uitstraling van onze dj shows. Zie daarvoor onze pakketten en prijzen. Ben je er nog niet helemaal uit wat past bij jouw feest? Met onze schat aan ervaring geven wij je graag advies op maat.

  • DJ Peter boeken doe je bij Ambitious
  • DJ Johan Post bruiloft Stadhuis van Gouda

De meest toonaangevende dj boeken

in een handomdraai

Bij een goed feest of ander evenement wil je een uitstekende dj boeken, dat spreekt voor zich. Eentje die de juiste toon weet te zetten en flexibel in kan spelen op wat de zaal op dat moment nodig heeft. Je kunt denken aan een allround dj of een dj die zich heeft gespecialiseerd in een bepaald genre. Dat kan van alles zijn, van house tot Straus en van Jantje Smid tot Aerosmith.  Ook muziek voor kinderpartijtjes of genres gericht op ouderen, zijn geen probleem voor de DJ’s van Ambitious. Wat de wensen ook zijn, bij ons stopt het zoeken en kun je gericht de perfecte DJ boeken.

 

  • Bruiloft DJ Leon boeken en huren
  • Vrouwelijke DJ Annelies voor bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest

Een DJ boeken

met passie voor muziek

Bij ons een DJ boeken betekent dat je kiest voor kwaliteit. Zoals je bij een bedrijf met onze naam mag verwachten, hebben wij echt de ambitie om elk feest tot een groot succes te maken. Niets is mooier dan het iedereen goed naar de zin maken met muziek. Met twintig jaar ervaring kunnen we dan ook putten uit een enorme bron van zeer betaalbare professionals die stuk voor stuk weten wat ze doen. Mensen met een passie voor muziek die ze graag delen door steeds opnieuw de juiste plaat op te zetten.  Heb je zelf een lijst met nummers samengesteld? Ook geen enkel probleem. Laat je het vooraf even weten, dan is dat prettiger voorbereiden, maar ook op de avond zelf kun je rekenen op de flexibiliteit van de vakman of -vrouw. Er zal altijd het uiterste worden gedaan om aan ieders wens te voldoen.

 

  • dj Peter Dordrecht Raedtskelder White Exclusive Ambitious bruiloft bedrijfsfeest verjaardag
  • bruiloft dj met bruidspaar

Jouw feest

op maat

Wil je een DJ boeken met een geluidsinstallatie die past bij jouw evenement? Ook daar helpen we je graag bij. We kunnen alles faciliteren voor een onvergetelijk evenement. Zoals gezegd halen we graag voordeel uit onze jarenlange expertise. Dus wat ook de vraag is, de kans is bijzonder groot dat we er een antwoord op hebben. En altijd tegen zeer scherpe tarieven. Iedereen verdient tenslotte het feest waar je zo lang naar uit hebt gekeken en waar je nog langer voldaan op terugkijkt. Kortom, we denken met je mee en adviseren waar nodig. Maatwerk is ons genoegen!

 

  • Violize met DJ Johan Post en Violiste Myrthe voor bruiloft, bedrijfsborrel of personeelsfeest
  • Saxofonist Boris boeken of inhuren

Wil je een indruk krijgen

van onze feesten?

Bekijk hier een video van een bij Ambitious geboekte feest DJ. Hier draaide hij met videoclips en de organisator had ook een verlichte dansvloer bij ons ingehuurd. Zoals je kunt zien gaat het dak er af. Kijk meer video’s op onze Youtube kanaal www.youtube.com/user/ambitiousnl.

 

Maak kennis met

onze DJ's

BEZOEK ONZE DEMO AVOND

GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Al onze feesten zijn van deze tijd. Onze DJ’s weten precies wat er gevraagd wordt en zorgen altijd voor een passend feest. Wil je eerst kennis maken met de mogelijkheden die wij bieden voor jouw feest? Meld je dan aan voor een gratis demo avond. Een sfeervolle, informatieve avond die elke maand plaatsvindt. Gedurende een demo avond laten wij je kennis maken met de veelzijdigheid van Ambitious.

2019 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin