Seminars met succes

Ga je een seminar organiseren of ben je op zoek naar een professionele av-partner voor de muziek & techniek van jouw symposium of congres? Dan ben je bij Ambitious aan het juiste adres. In de afgelopen twee decennia hebben wij ruime ervaring opgedaan bij de organisatie van legio seminars, symposia en congressen voor bedrijven. Wij nemen de zorg uit handen en regelen alles van A tot Z om jouw seminar vloeiend te laten verlopen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfsevenement? Ambitious verzorgt al twee decennia zakelijke evenementen zoals bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en nieuwjaarsborrels..

Informatief

en entertainend

Laat ons weten wat jouw wensen zijn, waar het evenement zal plaatsvinden en wat het budget is, dan zorgen wij voor de rest. Wij beschikken over een brede selectie aan professionele apparatuur en artiesten om zowel het informatieve als het ontspannende gedeelte van de dag te voorzien van de allerhoogste kwaliteit in techniek en entertainment. Wij streven naar perfectie om alle aanwezigen een onvergetelijke ervaring te kunnen bieden.

 

Maatwerk

voor transparante prijzen

Wil je alleen een licht- en geluidinstallatie om de sprekers en hun presentaties duidelijk over te laten komen bij het publiek? Of zoek je een totaalpakket met entertainment waar men nog lang over zal napraten? Voor elk type evenement van ieder formaat is Ambitious de partner die je zoekt. Wij stemmen jullie wensen en alle details met elkaar af en bieden eerlijk advies waar nodig. En onze offertes bevatten uitsluitend transparante all-in prijzen, zodat nergens onduidelijkheid over kan ontstaan.

 

Een kijkje

in de keuken

Hier faciliteerden wij een tweedaagse sales meeting voor een van onze vaste accounts: Provimi. In het Andels Congreshotel in Berlijn verzorgden wij overdag de presentaties voor internationale gasten en sprekers en ’s-avonds een feest met dj Johan Post en artiesten.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

GRATIS EN VRIJBLIJVEN

Direct weten of wij de gewenste dj, drive-in show, artiesten of apparatuur beschikbaar hebben? Snel weten wat wij voor je kunnen betekenen en wat de kosten zijn? Vraag hier een offerte aan. Wij reageren binnen 24 uur.

2019 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin