Wij maken werk van jullie feest!

Ga je een personeelsfeest organiseren? Dan kan Ambitious zorgen voor een avond waarvan het gehele team nog lang zal nagenieten. Of het nu in jullie eigen bedrijfspand plaatsvindt of op een andere locatie – waar een personeelsfeest is, daar zijn wij! Met onze jarenlange ervaring, professionele apparatuur, kennis van zaken en garanties, ben je bij Ambititous verzekerd van succes. Of het nu gaat om een dj huren met apparatuur – een drive-in show – of het boeken van een spetterende coverband.

Personeelsfeesten

op maat

Waardevolle collega’s maken elk bedrijf uniek. Daarom verzorgt Ambitious personeelsfeesten die specifiek zijn afgestemd op de wensen en behoeften van het bedrijf en haar medewerkers. Met ons uitgebreide aanbod aan drive-in show opstellingen, apparatuur, artiesten en aanvullende opties, kunnen wij altijd een entertainment pakket samenstellen voor het personeelsfeest, wat perfect matcht met de sfeer en uitstraling van jullie bedrijf.

heldere

all-in prijzen

Zoals in elk bedrijf is open communicatie de sleutel tot succes. Daarom vinden wij duidelijkheid en openheid zo belangrijk. De prijzen voor onze personeelsfeesten op maat zijn dan ook standaard all-in. Binnen heel Nederland zonder reiskosten en zonder vervelende verrassingen achteraf. We geven bovendien altijd eerlijk advies en maken duidelijke afspraken, zodat we allemaal weten wat we kunnen verwachten.

 

Professionaliteit

en garanties

Bij Ambitious weten wij hoeveel het succes van een personeelsfeest kan betekenen. Zeker in tijden van economische crisis en onzekerheid, kan een spetterend personeelsfeest een boost geven aan de teamspirit. Daarom geven wij een garanties. Onze dj’s en artiesten zijn altijd ervaren, attent en all-round. En omdat wij onze taken en verantwoordelijkheden serieus nemen, zijn we overal op voorbereid: onze dj’s zijn ruim op tijd op locatie, ze hebben standaard reserve apparatuur klaarstaan en er staat altijd een back-up dj standby.

 

Personeelsfeesten

videoimpressie

Bekijk de video’s van eerdere personeelsfeesten:

VRAAG EEN OFFERTE AAN

GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Direct weten of wij de gewenste dj, drive-in show, artiesten of apparatuur beschikbaar hebben? Snel weten wat wij voor je kunnen betekenen en wat de kosten zijn? Vraag hier een offerte aan. Wij reageren binnen 24 uur.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin