Kom in de kerstsfeer met Ambitious

Wat is nu een betere manier om het zakelijke jaar af te sluiten dan een gezellige en sfeervolle kerstborrel? Met alle collega’s even terugblikken op het jaar en proosten op de aankomende feestdagen. Nog leuker wordt het met een dj, drive in show met artiesten van Ambitious. Bij Ambitious zijn we dol op kerstborrels en weten we als geen ander hoe we iedereen in de kerstsfeer kunnen krijgen. Wanneer je door ons jullie kerstborrel laat faciliteren, ben je verzekerd van een memorabele avond en klaar voor een heel vrolijk kerstfeest!

Piekfijn

en professioneel

Ambitious heeft in de laatste twee decennia al talloze kerstborrels mogen faciliteren met een dj, drive-in show of artiesten voor bedrijven en dat heeft ons waardevolle ervaring en vakkennis gebracht. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en maken daarom uitsluitend gebruik van professionele apparatuur en artiesten. Bij ons kun je er vanuit gaan dat jullie kerstborrel tot in de puntjes verzorgd is, zodat jullie niets rest dan onbezorgd genieten van een heerlijke feestavond.

 

Alles in 1

voor gemak en overzicht

Omdat wij transparantie erg belangrijk vinden, hanteren wij uitsluitend all-in prijzen voor onze drive in shows. Bovendien betaal je bij Ambitious geen reiskosten binnen heel Nederland. Zo blijft alles helder en overzichtelijk en hoeven jullie niet bang te zijn voor onverwachte kosten achteraf. Ben je benieuwd naar de all-in prijzen voor een dj voor jullie kerstborrel? Download dan onze brochure bedrijven of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Het beste resultaat

door kritisch te blijven

Bij Ambitious is alleen het allerbeste goed genoeg. Daarom zijn we niet snel tevreden. We blijven kritisch op onszelf, maar zullen het ook eerlijk tegen onze klant zeggen als we denken dat bepaalde ideeën of plannen niet zullen werken of onrealistisch zijn. Wij houden van duidelijke, open communicatie. Binnen ons eigen team van professionele dj’s, artiesten en technici, maar net zo goed met onze klanten. We maken heldere afspraken zodat alles voor iedereen inzichtelijk blijft. Dat vinden wij prettig en onze klanten ook. Samen zorgen we er zo voor dat alles volgens planning verloopt, alles binnen budget blijft en alle deadlines worden gehaald.

 

Ambitious dj

ook voor nieuwjaarsborrels

Willen jullie liever een nieuwjaarsborrel organiseren? Of ben je op zoek naar een originele invulling van de aankomende teambuilding dag? Ambitious kan voor jullie bedrijf elk type evenement faciliteren met muziek en techniek. Vraag voor meer informatie vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

 

Onze drive in shows

een voorproefje

Bekijk hier de video’s van andere bedrijven waarvoor wij eerder kerstborrels met dj, drive-in show of artiesten van Ambitious hebben verzorgd:

VRAAG EEN OFFERTE AAN

GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Direct weten of we iets voor je kunnen betekenen en wat de kosten zouden zijn? Vraag dan een offerte aan middels ons offerte formulier.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin