Vier je prestaties met Ambitious

Bestaat jullie bedrijf al 10, 25 of 50 jaar en willen jullie deze prestatie vieren? Of wil je een trouwe collega in het zonnetje zetten omdat hij al 25 jaar in dienst is? Welke mijlpaal je ook wilt vieren, Ambitious kan voor jullie elk jubileumfeest organiseren. In de afgelopen twee decennia hebben wij voor honderden bedrijven jubileums georganiseerd, waardoor wij de ervaring en vakkennis bezitten om van elke zakelijke mijlpaal een onvergetelijk moment te maken.

Wij regelen alles

zodat jullie stil kunnen staan

Een jubileum vieren is belangrijk. Even stilstaan bij een geweldige prestatie en terugblikken op het harde werk van de afgelopen jaren. Het is goed om successen te vieren en zaken weer in perspectief te zetten, want het motiveert en geeft nieuwe energie. Om dat mogelijk te maken, is het belangrijk dat je de organisatie van jullie jubileum kunt toevertrouwen aan een kundige partij die ervoor kan zorgen dat de avond vlekkeloos verloopt en dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

 

Mijlpalen

op maat

Een speciaal moment verdient speciale aandacht. Daarbij is elk bedrijf en iedere jubileum weer anders. Daarom leveren wij altijd maatwerk wanneer we een jubileum organiseren. Dankzij ons brede aanbod aan professionele apparatuur en artiesten weten we telkens weer een match te vinden met de best passende uitstraling voor de gewenste sfeerbeleving. Of je nu alleen op zoek bent naar een dj of band voor de musicale begeleiding van de avond of dat je wilt dat wij de volledige entertainment verzorgen – met drive-in show met dj met sax, een spetterende lichtshow en verlichte LED dansvloer. Bij Ambitious ben je voor de organisatie van jullie bedrijfsevenement altijd aan het juiste adres. De prijzen voor onze jubileums op maat zijn bovendien standaard all-inclusive, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Jullie jubileum

een gegarandeerd feest

Dankzij onze jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen voor bedrijven, weten wij inmiddels wat er allemaal nodig is om de avond tot een succes te brengen. Daarom zijn wij overal op voorbereid, onder andere door onze dj’s standaard uit te rusten met extra kabels en het houden van reserve apparatuur, door ruimschoots op tijd op locatie te arriveren en door altijd een back-up dj paraat te hebben staan. Op deze manier kunnen wij garanderen dat jullie jubileum een succesvolle avond wordt om nooit te vergeten.

 

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMO AVOND

EN BELEEF HET ZELF

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie jubileum of een ander bedrijfsevenement? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. En wil je een voorproefje van het feest krijgen, met aansluitend de mogelijk om in een persoonijk kennismakingsgesprek in te zoomen op jullie evenement? Meld je dan aan voor de maandelijkse AmbiExperience en ervaar het zelf tijdens onze live demo avond.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin