Event techniek audiovisuele ondersteuning

Organiseer je een evenement, maar ben je niet thuis in de event techniek? Ambitious verzorgt de technische audiovisuele ondersteuning voor verschillende evenementen, van groot tot klein. Wij bieden totaaloplossingen op maat voor o.a. licht, geluid, video, podia, rigging en de technische productie van jouw evenement. Daarnaast voorzien wij je graag van passend en vakkundig advies dat past bij jouw wensen en budget. Zo kun je bij ons terecht voor de uitvoering van licht, video en geluid voor evenementen als beurzen, congressen, vergaderingen, presentaties, sport- en muziekevenementen. Zo ontnemen wij je de zorg die komt kijken bij de technische uitvoering van jouw evenement. Wij richten ons op de details die jouw evenement tot een unieke belevenis maken. Kies voor event techniek dus voor Ambitious: supporter van events.

20 jaar ervaring

muziek en techniek

Onze materialen op het gebied van licht, video en geluid zijn van hoogstaande kwaliteit. Wij werken met ervaren technici om de kwaliteit en het succes van jouw evenement te garanderen.  Met 20 jaar jaar branche-ervaring en een professioneel team staan wij je met raad en daad bij voor de technische realisatie van jouw evenement, waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit, professionaliteit, betrokkenheid en klantvriendelijkheid voorop staan.

event techniek TupperwareNL party

VRAAG EEN OFFERTE AAN

GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Snel weten of er apparatuur en/of technici beschikbaar zijn voor jouw event. Vraag snel een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin