Een bedrijfsfeest organiseren doe je met Ambitious

Wil je een bedrijfsfeest organiseren en ben je op zoek naar een professionele partner voor de verzorging van de DJ, de muziek en techniek? Bij Ambitious vind je alles wat je zoekt voor een geslaagd en onvergetelijk bedrijfsfeest. Wij hebben in de afgelopen twee decennia talloze feesten voor bedrijven mogen faciliteren en hebben daardoor uitgebreide ervaring en vakkennis in huis.

Spetterend, smaakvol

en spraakmakend

Vieren jullie een klein bedrijfsfeest voor één of meerdere afdelingen, of pakken jullie uit met een bedrijfsfeest voor alle (inter)nationale vestigingen en externe relaties? Ambitious verzorgt bedrijfsfeesten van elk formaat voor ieder budget in de door jullie gewenste stijl. Wij beschikken over een brede selectie aan opstellingen, artiesten en aanvullend entertainment om aan al jullie wensen te kunnen voldoen.

videodisco huren bedrijfsfeest

Dj, coverband

of bekende artiest?

Afhankelijk van de gewenste sfeer voor jullie bedrijfsfeest, kun je bij Ambitious kiezen uit legio artiesten, DJ’s en bands. Kies voor een drive-in show met Dj met saxofonist, verras het publiek met Waylon, BLØF of Racoon of laat het feest knallen met Dj Hardsoul of D-Rashid. Ook kun je bij ons verschillende personalities boeken zoals Gordon of Valerio voor verfrissende entertainment en hilariteit. Benieuwd naar de mogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aanvragen aan.

 

All-in

prijzen

Bij Ambitious krijg je professionaliteit, kwaliteit, maar bovenal duidelijkheid. Vooraf stemmen wij samen ons aanbod af op jullie wensen, onze offertes bevatten uitsluitend all-in prijzen zonder kleine lettertjes en mochten er tussentijds veranderingen optreden in jullie wensen, zijn we ook flexibel en zorgen altijd voor een passende oplossing. Alles dankzij heldere afspraken en open communicatie. Wij geloven in een hechte samenwerking, niet alleen binnen ons eigen team, maar ook met onze klanten.

vj inhuren videodisco boeken voor bedrijfsfeest

Voor elk bijzonder

moment

Ook wanneer jullie bedrijfsfeest een speciaal thema heeft, ben je bij Ambitious aan het juiste adres. Vieren jullie bijvoorbeeld een 5-, 10- of 25-jarig jubileum, wil je een originele teambuilding dag organiseren, of wil je het personeel verrassen met een sfeervolle kerstborrel? Voor elke feestelijke gelegenheid kunnen wij een memorabel evenement verzorgen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

 

Bedrijfsfeesten

Videoimpressies

Bekijk de video’s van eerdere bedrijfsfeesten:

OFFERTE AANVRAGEN

GRATIS EN VRIJBLIJVEN

Direct weten of wij de gewenste dj, drive-in show, artiesten of apparatuur beschikbaar hebben? Snel weten wat wij voor je kunnen betekenen en wat de kosten zijn? Vraag hier een offerte aan. Wij reageren binnen 24 uur.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin