Vocaliste MC Erica huren doe je bij Ambitious

Vocaliste MC Erica is bij Ambitious te huren of boeken als losse vocaliste. Ook is ze in huren in combinatie met een dj of bijvoorbeeld DJ Johan Post. Sinds kort treden zij samen op als duo onder de naam Vocal Grooves. Nog leuker: als trio met Sax Up the DJ! Organiseer je een bedrijfsborrel of personeelsfeest? Zoek je iets bijzonders voor de bruiloft of je verjaardag? Met vocaliste MC Erica maak je indruk. Als geen ander improviseert deze mooie dame op easybeats of feestmuziek. Zowel op de achtergrond of voorgrond komt zij meer dan goed uit de verf. Ze treedt op met diverse formaties en regelmatig treedt ze op met bekende artiesten. Zo deed ze onlangs mee met ‘Deutschland sucht den Superstar’. Boek deze veelzijdige artiest Erica alleen als je voor een onvergetelijk event gaat.

  • Vocaliste MC huren of boeken voor feest of event
  • Vocaliste MC boeken of huren voor feest of event

Vocaliste MC Erica Greenf13ld

veelgevraagde artiest

Erica Greenfield is bekend in Nederland en Duitsland als een ervaren all-round vocaliste, artiest en MC met DJ’s. Met meer dan 1000 internationale optredens met getalenteerde artiesten, dj’s, muzikanten en producers vele opnames, is ze niet te stoppen en zich altijd aan het uitdagen om nieuwe doelen te halen en grenzen te doorbreken. Dat doet ze in stijl. The sky is NEVER the limit.

 

 

Vocaliste MC Erica Greenf13ld

veelzijdig muzikante

Erica’s laatste originele single ‘Elevate’ is een productie van Totally Tuned en was spectaculair gerelease op 25 juni 2017 in Heerenveen tijdens de jaarlijkse Night Of The Koemarkt voor zo’n 10.000 bezoekers. Ook de ‘Elevate’ Music Video was gefilmd tijdens dit geweldige evenement. Zie de video hieronder​. There are no rules. No guidelines. Just music and entertainment.

 

 

Vocaliste MC Erica Greenf13ld

Allesvreter

Erica is een echte allesvreter als het om muziek gaat. Ze zingt net zo makkelijk pop als rock en is niet alleen vocaliste maar ook MC en entertainer. Ze zingt dus niet alleen muziek, maar ze kan het ook met zeer veel overgave uitvoeren. Door haar schat aan ervaring, weet je daarbij als geen ander in te spelen op onverwachte situaties. Of het nu om een intiem privé feest gaat, een zakelijk evenement of een openbaar event, zij staat haar mannetje….

  • Vocaliste MC Erica boeken met dj voor bruiloft of bedrijfsfeest
  • Vocaliste MC Erica met dj boeken voor bruiloft of bedrijfsfeest

Vocaliste MC Erica

boeken?

Wil je weten of Erica beschikbaar is en wat haar gage is? Vul dan ons offerteformulier in. We komen dan snel met een reactie.

2019 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin