Violiste Myrthe huren doe je bij Ambitious

Violiste Myrthe is bij Ambitious te huren of boeken als losse violiste. Ook is ze in huren in combinatie met een dj of bijvoorbeeld DJ Johan Post. Sinds kort treden zij samen op als duo onder de naam Violize. Nog leuker: als trio met Sax Up the DJ! Organiseer je een bedrijfsborrel of personeelsfeest? Zoek je iets bijzonders voor de bruiloft of je verjaardag? Met violiste Myrthe maak je indruk. Als geen ander improviseert deze mooie dame op lounge, easybeats of feestmuziek. Zowel op de achtergrond of voorgrond komt zij meer dan goed uit de verf. Ze tourt met een eigen formatie en regelmatig treedt ze op met bekende artiesten. Zo was ze onlangs te zien in De Wereld Draait Door als violiste bij Duncan Laurence met het songfestival lied ‘Arcade’. Boek veelzijdige artiest Myrthe alleen als je voor een onvergetelijk event gaat.

  • Sexy Violiste Myrthe boeken of huren met of zonder dj op bedrijfsborrel, festival, bruiloft of verjaardag
  • Violize met DJ Johan Post en Violiste Myrthe voor bruiloft, bedrijfsborrel of personeelsfeest
  • Violiste Myrthe in combinatie met dj boeken of huren

Violiste Myrthe

veelgevraagde artiest

Myrthe is een veelgevraagde violiste die over de hele wereld tourt met zeer uiteenlopende projecten. Geen stijl is haar te gek: van klassiek tot pop, van house tot jazz. In 2019 speelde ze het songfestivalnummer Arcade in De Wereld Draait Door. Eerder speelde ze al op Glastonbury, Sziget, Lowlands, Cervantino en nog veel meer waanzinnige festivals. Zie hieronder voor het optreden onlangs in de De Wereld Draait Door.

 

 

Violiste Myrthe

veelzijdig muzikante

Violiste Myrthe (1988) startte met een klassieke opleiding. Ze schakelde op haar vijftiende over op diverse andere genres nadat ze een concert van een gipsy band hoorde. Myrthe heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig muzikante, die we aantreffen in allerlei settings van Kyteman tot Sjors van der Panne en van Kovacs tot Orgel Vreten. Haar veelzijdige achtergrond zorgt ervoor dat ze zich niet beperkt tot één muziekstijl, maar zich heeft ontwikkeld tot een echte omnivoor.

 

  • Violiste Myrthe boeken of huren voor bruiloft of bedrijfsfeest
  • Violiste Myrthe met dj boeken voor lounge of feest op bruiloft of bedrijfsborrel
  • Myrthe solo of met dj als violiste boeken of huren

Violiste Myrthe

Allesvreter

Myrthe is een echte allesvreter als het om muziek gaat. Ze speelt net zo makkelijk jazz en pop als klassiek en is niet alleen violist maar ook componist en producer. Ze bedenkt dus niet alleen muziek, maar ze kan het ook uitvoeren en mooi laten klinken. Eerder bracht ze haar debuutalbum Dégoût uit. Myrthe deed haar studies aan de opleiding Muziek & Technologie van de HKU en volgde ook lessen jazz-viool en jazz-contrabas aan het Utrechts Conservatorium.

Violiste Myrthe

boeken?

Wil je weten of Myrthe beschikbaar is en wat haar gage is? Vul dan ons offerteformulier in. We komen dan snel met een reactie.

2019 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin