Saxofonist Boris huren doe je bij Ambitious

Saxofonist Boris is bij Ambitious te huren of boeken als losse saxofonist maar ook in combinatie met bijvoorbeeld dj Johan Post als duo Sax Up The DJ. Boek dit duo als je voor gegarandeerd succes gaat.

Saxofonist Boris

biografie

Hoewel Boris nog maar vier jaar geleden afgestudeerd is aan het conservatorium, heeft hij nu al erg veel podium ervaring. Met zo’n 150 optredens per jaar speelt hij zowel nationaal als internationaal mee op de beats van dj’s uit binnen- en buitenland. Zo speelt hij vaak in clubs, maar ook op: festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten en  andere evenementen waar zijn energieke spel en entertainment gegarandeerd voor een feest zorgen! Boris heeft momenteel al  op het podium gestaan met: ‘The Trammps’, ‘Sax Gordon Beadle’, ‘Normaal’, ‘DJ La Fuente’,‘Baggi Begovic’,  ‘DJ ENO-C’, ‘Dennis van der Geest’ en nog vele andere dj’s en artiesten. Boris stond ook al op het ‘North Sea Jazz’ festival; in 2013 op het ‘Geknaekt Festival’ en in de Heineken Music Hall; op Bamboo House, Exclusive, Essentials en vele andere grote podia.

BORIS IN ACTIE ZIEN

OP ONZE DEMO AVOND

Wil je Boris een keer live meemaken? Bezoek onze maandelijkse demo avond. Regelmatig treedt hij daar op. Meld je aan middels ons demo formulier.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin