Percussionist Martin huren doe je bij Ambitious

Percussionist Martin is bij Ambitious te huren of boeken als losse percussionist. Ook is hij in huren in combinatie met een dj of bijvoorbeeld DJ Johan Post. Sinds kort treden zij samen op als duo onder de naam Beat The DJ. Nog leuker: als trio met Sax Up the DJ! Organiseer je een bedrijfsborrel of personeelsfeest? Zoek je iets bijzonders voor de bruiloft of je verjaardag? Met percussionist Martin maak je indruk. Als geen ander improviseert deze relaxte muzikant op lounge, easybeats of feestmuziek. Zowel op de achtergrond of voorgrond komt hij meer dan goed uit de verf. Hij tourt met een diverse formaties en regelmatig treedt hij op met bekende artiesten. Boek veelzijdige artiest Martin alleen als je voor een onvergetelijk event gaat.

  • Percussionist Martin boeken bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, huwelijk, trouwen
  • Percussionist Martin boeken of huren bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag

Percussionist Martin

veelgevraagde artiest

Percussionist Martin is al meer dan 30 jaar allround percussionist en behoort tot de top van de Nederlandse musici. Hij heeft traditionele ritmes geleerd in Cuba en West-Afrika en weet deze subtiel een plaatst te geven in diverse muziekstijlen. Zijn stijl is helder, veelzijdig en uniek van vorm waarmee hij met groot gemak verschillende stijlen met elkaar kan verweven. Martin heeft samengewerkt met Richard Galliano, Randy Brecker, Bob Mintzer, Toney Headly, Zuchero, Jesus Alemany, Nicky Marero, Madelyn Bell , Gloria Gaynor, Trini Lopez , Roosenberg Trio , Batida, Metropool Orkest, Tommy Dorsey Big Band, Paul de Leeuw, Andre Hazes en vele anderen.

 

  • Percussionist Martin huren trouwfeest, bedrijfsborrel, verjaardag
  • Percussionist Martin huren of boeken verjaardagsfeest, personeelsfeest, huwelijksfeest

Percussionist Martin

veelzijdig muzikant

Behalve uitvoerend percussionist is Martin ook een veelgevraagd docent en workshop leider. Met zijn enthousiasme , didactische vaardigheden en inlevingsvermogen zorgt hij ervoor dat deelnemers van alle niveaus het beste uit zichzelf weten te halen. Hij geeft les op het Koninklijk Concervatorium in Brussel en verzorgt Masterclasses percussie in de Benelux. Naast dit alles is hij een bekend studiomuzikant die zijn medewerking op zeer veel cd’s en aan diverse tv-programma’s heeft verleent. Percussively Yours!

Percussionist Martin

boeken?

Wil je weten of Martin beschikbaar is en wat haar gage is? Vul dan ons offerteformulier in. We komen dan snel met een reactie.

2019 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin