Coverband The Outliers Speelt ook de zaal plat

Je wil heel graag een coverband inhuren op jouw feest of event, maar je hebt geen Euro 5.000 voor een populaire band als The Boston Tea Party, Beethoven of The Originals. Dan ga je op zoek. Wellicht is dan onze coverband The Outliers iets voor jou. Deze op maat uit te breiden 5-mans formatie bestaande uit charmante zangeres en vier rasmuzikanten speelt ook de zaal plat. The Outliers boek je exclusief bij Ambitious.

OFFERTE AANVRAGEN

  • Coverband The Outliers bruiloft bedrijfsfeest

Coverband The Outliers

Betaalbaar & professioneel

Boek de feestband The Outliers en je boekt een band dat precies de juiste sfeer weet te raken. De naam Outliers (betekend “uitblinkers”) doet haar naam eer aan en is een enthousiaste, professionele coverband met een breed repertoire voor de meest uiteenlopende gelegenheden. De band heeft als missie om van elk feest een onvergetelijk succes te maken. Dit kan zijn op de voorgrond, maar ook op de achtergrond. Indien gewenst, garanderen zij 100% dansbaarheid! Waarom je met een optreden van Outliers gegarandeerd een uniek feest zult hebben? Zij stellen het repertoire voor de feestavond samen naar jouw wensen.

Heb je een liedje dat een bijzondere betekenis heeft, en zou je graag willen dat de band dat tijdens het feest live voor je speelt? Dan bent u aan het goede adres! Mocht het nummer niet al op onze uitgebreide repertoirelijst staan, dan studeren we het zonder meerkosten speciaal voor je in.

Omdat The Outliers beschikt over een eigen licht- en geluidsinstallatie, krijg je topkwaliteit voor een super betaalbare prijs. The Outliers is verder uit te bereiden met evt. een saxofonist of een hele blazers sectie. Ook een dj voor het voorprogramma, de pauzes en de afterparty nemen we tegen een kleine meerprijs mee.

 

Showfacts

The Outliers

Bezetting: zang, drums, gitaar, bass, toetsen
Speelduur: 3 x 45 minuten binnen 5 uur aanwezigheid
Gage: € 1.650,00 excl. 6% btw, reiskosten, licht, geluid

Opties
Saxofonist: Euro 375,00
Extra zangeres: Euro 375,00
DJ: 330,00
Basis set licht, geluid en technicus: Euro 450,00

Onze prijzen zijn altijd onder voorbehoud van fouten etc.

The Outliers

bezoeken of boeken?

Wil je weten of The Outliers nog beschikbaar zijn op jouw feestdatum of wil je ze eens bekijken of beluisteren? Gebruik ons offerteformulier en ontvang binnen 24 uur een reactie met prijsopgave.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin